idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

SONY PS5 DUALSENSE EDGE KABLOSUZ KONTROL CİHAZI - Bilkom Garantil

 
Yüksek performans ve kişiselleştirme göz önünde bulundurularak tasarlanan bu yeni PS5 kontrol cihazı, istediğiniz gibi oyun oynayabilmeniz için sizi kendi benzersiz oyun deneyiminizi yaratmaya davet ediyor.
  Oyununu Kusursuzlaştır
 
Profesyonel seviyedeki turnuvalardan destansı tek oyunculu maceralara kadar her şey için sizi donatabilecek özelleştirilebilir kontroller ve değiştirilebilir profiller ile sınırlarınızı aşın.
 
  Aşırı derecede özelleştirilebilir kontroller  
Özel ayarlar, DualSense Edge kablosuz kontrol cihazınızı sizin için benzersiz kılar. Aşağıdaki titreşimli simgeler aracılığıyla kontrol cihazının temel özelliklerinden bazılarını keşfedin:
 
 
 
Değiştirilebilir çubuk kapakları
 
Değiştirilebilir üç çeşit çubuk kapağı, kontrol veya istikrardan ödün vermeden oyun içindeki konforunuzu korumanıza yardımcı olur.
 
 
 
Kontrol cihazı üzerindeki kullanıcı arayüzü
 
Kontrol cihazının özel işlev düğmesi ile önceden ayarlanmış kontrol profilleriniz arasında hızlı bir şekilde geçiş yapın ve oyunun ses seviyesi* ile sohbet dengesini* ayarlayın.
 
 
 
Değiştirilebilir çubuk modülleri
 
Ayrı olarak satın alınabilen, değiştirilebilir yedek çubuk modülleri ile daha uzun süre oyun oynayın.
 
 
 
Ayarlanabilir tetik uzunlukları
 
Oynadığınız her oyunda ideal bir deneyim yaşamak için sol ve sağ tetiklerinizin hareket mesafesini manuel olarak ayarlayın.
 
 
 
Kilitlenebilir konektör muhafazası ile örgülü USB kablosu
 
Ürünle birlikte verilen 9.1ft/2.8m USB kablosunu yuvasına kilitleyin. Bu sayede kritik bir  anda yuvadan çıkma olasılığı çok daha düşük olur.
 
 
 
Atanabilir arka düğmeler
 
İki adet değiştirilebilir arka düğme seti, diğer birçok düğme girişi olarak yapılandırılabilir. Gerekli kontroller, parmaklarınızın ucunda.
 

 

Kişiselleştirilmiş kontrol profilleri  
 
Profil ayarları menüsüne hızlı erişim
 
Ayarlarınızı hızlı bir şekilde değiştirebileceğiniz özelleştirme menüsünü açmak için oyundayken Fn düğmesine ve Seçenekler düğmesine basmanız yeterlidir. 
 
 
 
Yeniden atanabilir düğmeler
 
En sevdiğiniz oyunların kontrol düzenini, ihtiyacınız olan komutların her zaman tam olarak olmasını istediğiniz yerde olacağı şekilde özelleştirin. Düğme yapılandırmalarınızı oyuncu profilinize kaydedin ve oyununuzdan ayrılmadan profiller arasında geçiş yapın.
 
 
 
Ayarlanabilir tetikler, çubuk hassasiyeti ve titreşim yoğunluğu
 
İnce bir şekilde ayarlanmış girişler için çubuk hassasiyetinizi, çubuk ölü bölgelerini ve tetik ölü bölgelerini yapılandırın ve hatta tamamen özelleştirilmiş bir oyun deneyimi için titreşim yoğunluğunuzu ayarlayın.
 
 
 
Kontrol profillerini hızla değiştirme
 
İdeal kontrol ayarlarınızı bulduktan sonra, bunları benzersiz profillere kaydedebilir ve anında değiştirebilirsiniz. Böylece en sevdiğiniz yapılandırmalar her zaman hazır olur.
 
 
 
  DualSense™ kablosuz kontrol cihazı dâhilî özellikleri  
 
Desteklenen oyunlar için dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikler, dâhilî bir mikrofon, hareket kontrolleri ve daha fazlasını içeren DualSense kablosuz kontrol cihazının kapsamlı özelliklerinin tamamını deneyimleyin.
 
 
  Benzersiz konfor ve kaymaya dayanıklı iç saplar  
Oijinal DualSense kablosuz kontrol cihazının artık kaymaya dayanıklı iç saplarla geliştirilmiş benzersiz konforunun keyfini çıkarın. Tek oyunculu oyunlarda uzun süreler ve yoğun rekabetçi oyunlar sırasında rahat olmak için idealdir.
 
  DualSense şarj istasyonuyla uyumludur  
 
Hemen satın alabileceğiniz DualSense şarj istasyonunun hızlı ve kolay yerleştirmeli tasarımıyla, DualSense Edge kablosuz kontrol cihazınız da dahil olmak üzere iki kontrol cihazının şarjını her zaman dolu tutun.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.