idefix’te Satış Yapın
1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Dualsense Sterling Silver Kontrol Cihazı Özellikleri - Bilkom Garantili
 
 
 
SONY PS5 DUALSENSE KABLOSUZ KONTROL CİHAZI
 
Çığır açıcı PS5® kontrol cihazıyla daha derin bir oyun deneyimi keşfedin.
DUYULARINIZI GÜÇLENDİRİN™
PS5 konsolları için DualSense kablosuz kontrol cihazı, size çağa liderlik eden bir tasarımla uyumlu dokunsal geri bildirim, dinamik uyarlanabilir tetikler ve dahili bir mikrofon sunar.
 
Oyun dünyalarına hayat verin.
 
Uyarlanabilir Tetikler
Oyun içinde eşyalarınız ve çevrenizle etkileşime geçtiğinizde farklı seviyelerde güç ve gerilimi deneyimleyin. Gittikçe gerilen bir ok yayından yarış arabasının frenlerine asılmaya kadar ekran üzerindeki eylemlerinizi fiziksel olarak hissedin.
 
 
Dokunsal Geri Bildirim
Gürültülü geleneksel motorların yerini alan çift aktüatörle oyun içi eylemlerinize fiziksel olarak duyarlı geri bildirimler alın. Bu dinamik titreşimler farklı silahların geri tepmesine kadar çevreden gelen her şeyin hissini ellerinize taşıyabilir.
DualSense kablosuz kontrol cihazları - Deep Earth Collection
DualSense kablosuz kontrol cihazları - Deep Earth Collection* ile oyun keyfinize yepyeni bir metalik dokunuş ekleyin. Gezegenimizin derinliklerindeki kudretli renk tonlarından ilham alan bu koleksiyonda kavurucu Volcanic Red (Volkan Kırmızısı), büyüleyici Cobalt Blue (Kobalt Mavisi) veya gösterişli Sterling Silver (Som Gümüş) birini seçin. Eşleşen PS5 konsol kapaklarıyla görünümü tamamlayın. 
 
*PS5 konsolu ile Deep Earth Collection ürünlerinin tümü ayrı satılmaktadır.
 
 
Tarzınızı seçin
Kurulumunuzu kişiselleştirin ve ilave bir DualSense kablosuz kontrol cihazıyla ekibe daha fazla oyuncu ekleyin.

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.