product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Anunnaki Wifi Akıllı Perde Panjur Anahtar Modulü Tuya Smartlife Uzaktan Kumanda
 
Anunnaki Elektrikli Panjurlar İçin Wifi RF Akıllı Perde Anahtar Modulü Tuya veya Smartlife Uzaktan Kumanda
Marka adı: Anunnaki
APP Uzaktan Kumanda: Tuya veya Smartlife UYGULAMASI Model numarası: MS-108 Plastik Türü: ABS V0 Perde Direkleri, Rayları ve Aksesuarları Tipi: Perde Aksesuarları Tür: Perde Direkleri, Rayları ve Aksesuarları Malzeme: plastik Kullanım: 4 çekirdek için Perde motoru Akıllı Tip: kablosuz + rf433 Kontrol modu: wifi / wifi + RF433 uzaktan kumanda Uygulama: Ofis, Yatak Odası, Oturma Odası, Mutfak, Kapalı, Çamaşırhane, Balkon, Yemek Odası, Banyo, Koridor, Duvar alanı, Masa Üstü ve Masaüstü Voltaj: 220-240V AC 50 / 60HZ Akım: 3 A Güç: <20dBm Uygun: Kurulum alanından tasarruf etmek için kablo kutusunda saklayın Ses kontrolü: Alexa, Google ana sayfası Wifi: IEEE 802.11 b / g / n, 2,4 GHz Ürün adı: Wifi Akıllı Perde Anahtar Modülü




Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.