Divita Narenciye Sıkacağı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

NARENCİYE TEKNİK ÖZELLİKLER 45 WATT GÜCÜNDE MOTOR 1 LT KAPASİTELİ SIKIŞMA ANINDA TERS YÖNDE DÖNEBİLME ÖZELLİĞİ ÇİFTVE AYARLANABİLİR FİLTRE KOLAY TEMİZLİK 220-240 VOLT 50/60 HZ Awox Divita Narenciye Sıkacağı KOLAY KULLANIM VE 1 LİTRE SIKMA KAPASİTESİ 1 litre sıkma kapasiteli Awox Divita Narenciye sıkacağı sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor. Farklı boyutlardaki narenciyeler için 2 farklı sıkma başlığı ve 2 Adet ayarlanabilir filtresiyle (Deliklerin boyutunu ayarlayabilirsiniz), kış aylarının en çok satan Awox ürünlerinden biri. SIKIŞMA DURUMUNDA TERS YÖNE DÖNEBİLEN BAŞLIK Narenciye sıkışması halinde ters yöne dönebilen başlığı ve kaydırmaz ayağıyla narenciye sıkmayı çok kolay bir hale getiriyor. 45 W gücünde motoruyla Awox Divita Narenciye sıkacağı rakiplerinden ayrılıyor. Kablo Sarma Yuvası ve hafif olması sayesinde ürünü dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. DİĞER ÖZELLİKLER Şeffaf Seviye Göstergesi Ölçme Kabı 220-240 VOLT 50/60 HZ Renk opsiyonu bulunmamaktadır. 2 Yıl Garantili

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.