Bh40 Profesyonel Stüdyo Kulaklıgı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
BH40 – Profesyonel Stüdyo Kulaklıkları İster bir kaydı miksleyin, ister bir bas hattını izleyin, ultra geniş bir dinamik aralıkta yüksek tanımlı bas ve süper şeffaf yüksek sesler veren kulaklıklar istersiniz. Stüdyo izleme için tasarlanan BH40 arkası kapalı stüdyo referans kulaklığımız, inanılmaz yüksek çözünürlüklü performans sağlayan ve nerede olursanız olun kendi melodilerinizi huzur içinde besteleme ihtiyacınızı karşılayan yüksek kaliteli Neodimyum sürücülere sahiptir. BH40, her bütçeye uygun bir fiyata, aşınma konforu, ultra yumuşak kulak yastıkları ve kendinden ayarlı kafa bandı ile mesafe kat edecek kadar sağlamdır! Müzisyenler için mükemmel BH40 kulaklığın tam oturması ve ultra hafif tasarımı, başınızın üzerinde herhangi bir ağırlık hissetmeden uzun süreli stüdyo seanslarında kulaklığınızı takmanıza olanak tanır. Ultra rahat, kalın kulak yastıkları, performans sırasında daha fazla odaklanma için ortam gürültüsünü azaltır. Ekstra uzun 2,5 m (8,2 ft) çıkarılabilir kablo, ek oturma mesafesi ve rahatlık sağlar. BH40 konforu tamamen yeni bir seviyeye taşıyor! Genişletilmiş Ses Spektrumu Müzisyenlerin ve bestecilerin gerçek bir arkadaşı olan yüksek kaliteli tasarım, elektronik aletlerle dolu bir stüdyo ortamında bulunan tüm ortam seslerini yalıtır. Güçlü 40 mm'lik yüksek kaliteli neodimyum sürücüler, genişletilmiş aralık (10 Hz – 35 kHz) sağlar, böylece kick davulların ultra düşük vuruşlarını zillerin doluluğuna kadar hissedebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.