Culturelle Kids Probiotic 5 Milyar 10 Saşe
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Culturelle Kids Probiotic 5 Milyar 10 Saşe Culturelle Kids Takviye Edici Gıda 10 SaşeÜrün Markası:CulturelleÜrün Boyutu:10 SaşeÖzet Bilgi:Probiyotik mikroorganizmalar, Fruktooligosakkarit, C ve D vitaminleri içeren doğal çilek aromalı takviye edici gıda.Ürün Faydaları:Tatlandırıcı içerir.3-10 yaş grubu çocukların, 11 yaş ve üzeri yetişkinlerin kullanımına uygundur.Kullanım Şekli:3-10 yaş grubu çocuklar için: Günde 1 adet 11 yaş ve üzeri yetişkinler için: Günde 2 adet Günün herhangi bir saatinde su, süt veya yoğurt gibi soğuk yiyecek ve içeceklere karıştırılarak kullanılması önerilir. Sıcak gıdalara karıştırılmamalıdır. Her Şase BRD* Probiyotik mikroorganizmalar-Bifidobacterium animalis subsp.lactis DSMZ 32269(BLC1)-Lactobacilllus rhamnosus GGDSMZ 32550 (SP-!) 5x109   kob/gün (5 milyar)3,5x109   kob/gün (3,5 milyar)1,5x109   kob/gün (1,5 milyar) C Vitamini 12 mg %15 D Vitamini 5 µg %100 Fruktooligosakkarit 500 mg * Beslenme Referans DeğeriKob: Koloni oluşturan birim.  

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.