Goddar'S Gümüş Cilası Gümüş Parlatıcısı Silver Shine 125 Ml
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Karşınızda Goddards Silver Temizleyici ve Parlatıcı, 125 ml.
; Bu ürün, yalnızca tek bir basit uygulamada gümüş ve gümüş kaplama ürünleri temizler, parlatır ve korur.
; Gümüş takımlar, çay ve kahve servisleri, maşrapalar ve fincanlar gibi daha büyük ürünlerdeki kararmaları etkili bir şekilde giderir.
; Özel olarak formüle edilmiş gümüş cilamız, gümüşünüzün yüzeyini gelecekteki kararmaya karşı korumak için görünmez bir kimyasal bariyer oluşturan benzersiz bir bileşen içerir.
; Bu toksik olmayan formül, gümüşünüzün matlaşmasını veya hasar görmesini önlerken parlaklığını korumasını sağlar.
; Karmaşık ve girift tasarımlı gümüş eşyalar bile özel gümüş cilamızla kolayca temizlenir.
; Kararmış veya mat görünen mücevherlerinizi ve dekoratif gümüş parçalarınızı tek kullanımda güvenli bir şekilde temizlemek ve parlaklığını geri kazandırmak için Goddard'ın Gümüş Cilasını mağazamızdan rahatlıkla satın alabilirsiniz.
; Talimatlar: Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayın ve tüm lekeler çıkana kadar yumuşak, tüy bırakmayan bir bezle uygulayın.
; Cila kurumaya bırakın.
; Temiz, tüy bırakmayan bir bezle hafifçe parlatın.Her kullanımdan sonra kapağı değiştirin.
; En iyi sonuçlar için, süslü parçaları temizlerken parlatın.
; Girift tasarımlı kabartmalı gümüş ürünler, gümüş tepsiler, çay ve kahve takımları, kaplama ürünler, tanklar ve saf gümüşten yapılmış diğer değerli hatıralar için idealdir.
;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.