Hamur Açma Matı Mor
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Hamur Matı, her türlü hamuru açmak için kaymaz, geniş bir çalışma yüzeyine sahiptir. Her zaman doğru hamur boyutunu yayabilmeniz için farklı çaplarda daireler; pastalar için doğru boyutta hamur elde etmenize yardımcı olacak çapraz ızgara ve yurtdışından en sevdiğiniz tariflerin uluslararası ölçümleri için dönüşüm çizelgeleriyle birçok özellik tek bir matta! - Pasta hamurunu tezgahta yerinde tutan kaymaz bir yüzey, - Daha az yapışkanlık ve hamurun daha az unlanması için dokulu bir yüzey, - Ufalanan hamurun yapışmasını kolaylaştıran esnek bir malzeme, - En yaygın kalıpların (22, 24, 26 ve 28 cm) çaplarına karşılık gelen çizilmiş daireler, - Katı gıdalar, sıvı gıdalar ve sıcaklıklar için uluslararası dönüşüm tabloları, - Hassasiyet için noktalı çizgileri olan bir ölçüm cetveli, İpucu: Kolay saklama için Hamur Matı'nı rulo yapın. Boyutlar: U 64 × Y 46 cm

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.