Kararmaz Metal Halat Püsküllü Tekerlek Kesim Turkuaz Ateş Kehribar Tesbih
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Üretildiği Malzeme
Ateş Kehribar
Ana Renk
Turkuaz
Ağırlık
30,50 gr ±
Tane Şekli
Tekerlek Kesim
Tane Ölçüsü
8 mm x 10 mm
Toplam Uzunluk
30 cm
İmame Maddesi
Ateş Kehribar
Püskül Maddesi
Kararmaz Metal
 
Ürün Kutusu

Ürününüz Tesbihane logolu koruyucu kutu ile gönderilmektedir. Özel hediye kutusu seçenekleri için menüdeki 'Hediye Kutusu' kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Ürün ya da Doğaltaş Açıklaması

Ateş kehribar, bilinenin aksine kehribar tozlarının işlenmesi sonucu elde edilen bir madde değildir. Kehribar taşı ile başka maddelerin etkileşime girmesi ile ortaya çıkan bu değerli maddenin üretimine ilk olarak 1700’lü yıllarda başlanmıştır.  Ateş kehribar, günümüzde gerçek kehribarlar kadar değerlidir. Maliyetinden dolayı gerçek kehribarlara tercih edilmektedir. En çok talep gören tesbih türüdür.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.