product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Nesti Dante Romantica Lavanta ve Verbena Kokulu Mum: Doğanın Zarafetini Evimize Taşıyoruz Nesti Dante'in özel Romantica Lavanta ve Verbena Kokulu Mumi, vegan dostu ve organik içeriği ile evinize sıcaklık ve doğal bir atmosfer katmayı hedefler. Cruelty-free prensiplerine bağlı kalarak sürdürülebilir tarım yöntemleriyle üretilen bu mum, doğanın tazeliğini ve zarafetini evinize getirir. Dermatolojik olarak test edilmiş ve dermakozmetik özelliklere sahip olan bu mum, hypoallergenic formülü ile her cilt tipine uygun bir deneyim sunar. Paraben, mineral yağ, agresif içerikler, petrokimyasallar, sülfatlar, sentetik yüzey aktif maddeler, glikoller ve EDTA gibi zararlı maddeler içermeyen formülü ile evinizi temiz ve doğal bir atmosfere dönüştürür. Bu özel mum, lavantanın huzur veren dokunuşu ile verbena kokusunun enerjisi arasında bir denge kurarak evinizi büyüleyici bir atmosfere kavuşturur. Nesti Dante Romantica Lavanta ve Verbena Kokulu Mum ile evinizde doğanın tazelik ve huzurunu hissedin. Şimdi deneyin ve evinizi doğanın kucaklayıcı kollarına bırakın!

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.