Kurufer Kalorifer Çamaşır Kurutmalık Kalorifer Petek Kurutmalığı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

KURUFER KALORİFER KURUTMA ASKISI KURUTMALIK 60 CM 5 TELLİ Çamaşır Askısı Her petek paneli için uygundur. Tüm evler, özellikle çocuklu evler için yaz-kış ihtiyaca cevap verir. Kullanılmayan zamanlarda peteğe asılır, yer kaplamaz, ısıya da katkı sağlar. Taşıması kolaydır. Ev tatil köyü, kaplıcalar, oteller, yurtlar, özetle her mekanda bulunan ısınma panellerinde 4 mevsim rahatlıkla kullanılır. Yanlar plastik destekli korumalıdır. Bu, çamaşır kurutmalığının yük taşıma kapasitesini artırır. Uçlar Petek Korumalıdır. Temizliği kolaydır. Nemli bir bezle silinerek temizlenir. Sert demir trans ile imal edilmiş olup 230 derece ısıya dayanabilen renk ile kaplanmıştır. Paslanmaz, çamaşıra iz bırakmaz. 3 metrelik çamaşır ipine eşdeğer kurutma kapasitesine sahiptir. .

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.