Maxx Pro 600 Koku Makinesi Siyah Cute 120 ML
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

CARPEX MAXX PRO 600 GENİŞ ALAN KOKU MAKİNESİ ; Kartuş tanıma teknolojisine (RFID) sahiptir. ; 600 m³’e kadar geniş ve kapalı alanların hoş kokulandırılmasını sağlar. ; 180 ml CARPEX koku kartuşları ile çalışır. ; Duvara monte edilebilir. ; Gelişmiş mikro difüzyon teknolojisi ile çalışır. ; Başlama ve bitiş saatleri kullanıcı isteğine göre programlanabilir. ; Kokulandırma süreleri kullanıcı isteğine göre ayarlanabilir. ; Haftanın, istenilen gün/günlerinde çalışması programlanabilir. ; Ergonomik tasarımlı ve kullanıcı dostudur. ; Düşük enerji tüketimi ile çalışır. ; CARPEX MAXX PRO 600 KOKU MAKİNESİNDEN EN FAZLA VERİMİ ALABİLMEK İÇİN KOKULANDIRMA YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ALANIN ORTA NOKTASINA VE 1.80 - 2.00 M ARASI YÜKSEKLİGE KOYARAK-MONTE EDEREK KULLANINIZ.KOKU MEKİNESİNİ GÜNDE 10 SAAT ORTALAMA KOKU YOĞUNLUĞU İLE ÇALIŞTIĞINDA 1 KOKU KARTUŞU İLE 35-40 GÜN KOKULANDIRMA YAPABİLİRSİNİZ. ;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.