product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Açıklama: %80 oranında yüksek konsantre SKIN1004 Tea-Trica içeren bu ampül akneye eğilimli ciltler için mükemmel bir kurtarıcıdır. Cildi sakinleştirmeye odaklanan son derece yatıştırıcı bileşenler içeren ampül non-komedojeniktir. Nasıl Kullanılır? Temizleme ve tonikleme işlemlerinden sonra 1-3 damla ürünü iltihaplı ve tahriş olmuş bölgelere odaklanarak tüm yüzünüze uygulayın. Cildin ürünü emmesi için cildinize nazikçe bastırın. *Göz ile temasından kaçınınız. Önemli İçerikler: Aqua, Melaleuca Alternifolia Leaf Water, Glycerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Dipropylene Glycol, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Hydroxyacetophenone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Pinus Palustris Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Chamaecyparis Obtusa Water, Disodium EDTA, Oenothera Biennis Flower Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Pueraria Lobata Root Extract.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.