Spectracomp Bass Compressor Dahili Toneprint Teknol
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Damıtılmış Dinamikler SPECTRACOMP BASS COMPRESSOR, uzun zamandır bas dünyasını vuran en küçük şey. Bu ultra kompakt ve son derece sezgisel çok bantlı sıkıştırıcı, şimdiye kadar duyduğunuz en şeffaf ve müzikal şekilde sevdiğiniz basın tüm muhteşem alt uç vuruşlarını ve varlığını ortaya çıkarmak için yapılmıştır. Sadece açın ve oluğun sorumluluğunu alın.
• Stüdyo kalitesinde çok bantlı sıkıştırıcı - bas için mükemmel şekilde ayarlanmış
• TonePrint etkin
• Ultra küçük ayak izi Çok Bantlı Bir Marvel Çok bantlı bas sıkıştırmanın sihrini ilk olarak yenilikçi RH serisi bas amfilerimizde tanıttık, bu da süper yumuşak sıkıştırmada çevirmeyi mutlak bir esinti haline getirdi. SPECTRACOMP BASS COMPRESSOR ile, sıkıştırma algoritmasını büyük ölçüde geliştirirken, amfilerdeki basit tek düğme yaklaşımını koruduk. Bu, tahtanızda bulundurmamayı göze alamayacağınız kadar küçük bir pedal kutusunda stüdyo kalitesinde sıkıştırma tonlarına erişmenizi sağlar. Canım Stüdyoyu Küçülttük SPECTRACOMP BASS COMPRESSOR, stüdyo prodüksiyon merkezimiz System 6000'den bilinen aynı yüksek kaliteli MD3 dinamik motorunu içerir. Sayısız hit kayıtta ve büyük gişe rekorları kıran film prodüksiyonlarında kullanılan bir dinamik motor. Bu gelişmiş algoritma, tiz tellerinizin tizlerinizi asla geçmediği daha birleşik ve dengeli bir ses oluşturmak için yüksek, orta ve düşük frekanslarınız için mükemmel şekilde ayarlanmış sıkıştırma uygular
tipik pedal kutusu. Bu şekilde, basınızın doğal alt frekans tepkisinden asla ödün vermeden, sonsuz sürdürme ile sıkı ve vurucu bir atak elde edeceksiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.