A1 Eco Koku Makinesi Oriental Blassom 220 ML
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

A1 eco geniş alan koku makinesi Yenilikçi tasarımıyla son zamanların favori ürünleri arasında yer alan a1 eco geniş alan koku makinesi ile tanışın! Ürün açıklaması genellikle evler, iş yerleri, mağazalar gibi mekanlarda kullanılır ve kokuların atmosferi iyileştirmek, stresi azaltmak, veya bir ürünün satışını arttırmak için kullanılır. A1 eco geniş alan koku makinesi, gelişmiş soğuk difüzyon teknolojisi ile çalışır. Bu sayede homojen bir şekilde koku hava da saatlerce asılı kalır ve etkisini uzun süre kaybetmez. Önemli notlar 900m3 alanlara kadar tercih edilebilir. 24 saat ayarlı dijital ekranı ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Sistemde kayıtlı hazır bulunan 6 farklı hazır koku kademelerinden alanınız için en uygun kademeyi belirleyerek cihaz kurulumu yapılabilir. Cihaz, düşük enerji tüketimi ile çalışır ve uzun ömürlüdür. Duvara monte edilebilir veya düz zemin üzerinde kullanıma uygundur. 220 ml'lik aromatik esansiyel koku kartuşları ile kullanıma uygundur. 2 yıl garanti süresi mevcuttur. Hızlı teknik servis ve yedek parça desteği bulunmaktadır. Abs 1. Sınıf plastik kalitesiyle üretilmiş. Kutu içeriği a1 eco geniş alan koku makinesi - Aroma difu?Zör ; enerji kablosu ; montaj şablonu ; montaj vidası ; kullanım klavuzu ; 220 ml oriental blassom Carpex a1 geniş alan koku makinesi kartuşu oriental blossom 220 ml koku içeriği: Taze / deniz / floral üst nota : Narenciye karışımı , deniz notaları orta nota : Sardunya , yasemini, inci çiçeği alt nota : Kristal misk geniş alanların hoş kokulandırılmasını sağlar, kötü kokuları engellerkalıcı ve hoş bir kokuya sahiptir.Aroma difüzör cihazı ile birlikte kullanılır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.