product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
İkili koltuk
44 cm oturum yüksekliğine, 46 cm oturum derinliğine, 41 cm sırt yüksekliğine, 110 cm oturum genişliğine ve 130 cm dıştan dışa uzunluğa sahiptir.
Tekli koltuk
44 cm oturum yüksekliğine, 46 cm oturum derinliğine, 41 cm sırt yüksekliğine, 46 cm oturum genişliğine ve 70 cm dıştan dışa uzunluk ölçüleri doğrultusunda hazırlanır.
Takım koltuklarının iskeletinde doğal gürgen ağacı kullanılır. Ahşap ayaklar, kahverengi boyasıyla klasik bir görünüm sunar.
Modellerin döşemesinde birinci sınıf nubuk kumaş tercih edilir. Silinebilir özelliği gösteren kumaş, leke tutmayan yapısıyla kullanım dostudur.
Oturum süngeri 22 dansite yoğunluğu ile dikkat çeker. Sınıfının en rahat sünger çeşitlerinden birini kullanır.
Montajı için şarjlı vidalama veya tornavida kullanılabilir. Sağlam bağlantı noktaları sayesinde dayanıklı bir yapı sergiler.
Takım şeklinde kullanılır
bahçe, balkon ve teraslarda güvenle tercih edilebilir. Ayrıca ofis ve iş yerlerinde tercih ederek rahat bir dinlenme alanı oluşturulabilir.
Temizliği için kimyasal malzemeler önerilmez. Bunun yerine daha temiz içerikli sabun ve deterjanlar kullanabilirsiniz.
Balkon çay seti
2+1+1 içeriğiyle 1 adet iki kişilik ve 2 adet tek kişilik koltuğa sahiptir. Ahşap ayaklı modern takım, salon başta olmak üzere evin her ortamında kullanıma uygundur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.