1C Bk 2 Yollu Pasif Referans Monitörü
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Behringer 1C-BK Ultra-Compact, 100 Watt, 5"Monitor Hoparlör 1C-BK 2 yollu monitör hoparlörümüz, şaşırtıcı derecede doğru ses üretimini neo-klasik tasarımla birleştirerek en karmaşık ortamlar için bile mükemmel hale getirir. Çiftler halinde satılan 1C-BK, stereo ve surround uygulamalar, ev kayıt stüdyoları, restoranlar ve ayrıca ses ve video prodüksiyon süitleri gibi çok çeşitli sabit kurulumlar için olağanüstü bir seçimdir. İnanılmaz Ses Kalitesi 100-Watt 1C-BK inanılmaz harika sesini güçlü 5,5 "selüloz konili woofer ve yüksek çözünürlüklü 0,5" tweeter'dan alır. Dahili geçiş, otomatik aşırı yük tweeter koruması sağlar ve yüksek hassasiyetli bileşenler ve tasarım, mutlak faz doğrusallığını garanti eder. Sonuç: 60 Hz'den 23 kHz'e kadar değişen tam güçlü, ultra doğrusal frekans tepkisi. Her Dekorla Uyum Sağlayacak Şekilde Tasarlandı Bu küçük güzellikler siyah (1C-BK) veya beyaz (1C-WH) seçiminizde mevcuttur ve rahat, kolay kurulum için renk uyumlu montaj braketleri ile çiftler halinde gelir. Bunları kitaplıklara, masaüstlerine yerleştirin veya kirişlere asın. Bu harika sese sahip küçük hoparlörler için düzinelerce uygulama bulacaksınız. Behringer 1C-BK Ultra-Kompakt Monitör Hoparlörlerinin (Çift) ana özellikleri şunları içerir: Woofer: Selüloz Konili 5,5 " Tweeter: 0,5 " Frekans Tepkisi: 60Hz-23kHz Faz İçin Optimize Edilmiş ve Yüksek Hassasiyetli Geçiş Otomatik Aşırı Yük Koruması Yüksek Güç Kullanma Yeteneği Siyah renk İçerir: Duvar / Tavan Montaj Braketi Özellikleri: Üretici: Behringer Tip: Monitör Sinyal İşleme: Pasif Woofer Boyutu (İnç): 5.5 Tweeter Boyutu (İnç): 0.5 W (RMS) @ 4Ohm cinsinden Güç Çıkışı: 25 Empedans (Ohm): 4 maks. Tepe SPL (dB): 112 Ağırlık (kg): 1.8 Muhafaza Malzemesi: Plastik Çok Fonksiyonlu Muhafaza: Hayır Flanş: Hayır Uçuşa Uygun: Hayır Frekans Tepkisi (Hz): 60 Frekans Tepkisi (Hz): 23000 Çapraz Ağ: Evet EQ: Hayır Bağlantı: Hayır Giriş: Kelepçe Yükseklik (mm): 225 Genişlik (mm): 150 Derinlik (mm): 142 dahil. Stand: Hayır dahil. Kapak: Hayır

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.