B2031A Aktif Referans Monitörü
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Bireysel frekans diyagramları ile 50 Hz'den 21 kHz'e kadar ultra doğrusal frekans tepkisi. Muazzam güç rezervine sahip yerleşik 150 ve 75 Watt güç amplifikatörleri. Ultra yüksek çözünürlüklü ferrofluid soğutmalı tweeter. Özel polipropilen diyaframlı uzun mesafeli 8 "woofer deformasyona dayanıklı alüminyum döküm şasi. Kontrollü dispersiyon özellikleri Benzersiz BEHRINGER dalga kılavuzu teknolojisi sayesinde son derece büyük tatlı nokta. 4. dereceden Linkwitz-Riley filtrelerine sahip aktif geçiş ağı. Çok çeşitli akustik koşullara ve subwoofer çalışmasına ayarlanabilir. Düşük ve yüksek frekans aşırı yük koruması için ayrı olarak kontrol edilen sınırlayıcı. Otomatik bekleme modu (yenilebilir) Manyetik koruma, bilgisayar monitörlerinin yakınına yerleştirmeye izin verir. Ayrı frekans diyagramlarıyla eşleşen çiftler halinde teslim edilir. Düşük titreşimli ve çevre dostu E1 MDF kabin. XLR ve ¼ "TRS konektörlü servo dengeli girişler. Üretici: Behringer Yapı: 2 Yollu Bluetooth: Hayır Manyetik korumalı: Evet Oda ayarı: Evet Frekans Tepkisi (Hz): 50 Frekans Tepkisi (Hz): 21000 Genişlik (mm): 250 Derinlik (mm): 290 Yükseklik (mm): 400 Ağırlık (kg): 15 2 Yıl Distribütör firma garantilidir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.