C-3 Condenser Stüdyo Mikrofonu
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Kayıt stüdyolarında ve radyo istasyonlarında kullanılan birincil mikrofon türüdür. C-3 mikrofonu, daha geniş ve daha düz frekans tepkisi nedeniyle çoğu dinamik mikrofona göre çok daha fazla ayrıntı yakalayabilir. Kondansatör ve dinamik mikrofonlar arasındaki diğer bir fark, çalışma için fantom güç (+48 V) gerektiren aktif devre içermeleridir. Fantom gücüyle donatılmış herhangi bir BEHRINGER XENYX mikser kullanarak C-3'ünüze güç sağlayabilir - ayrıca son teknoloji ürünü XENYX mikrofon preamp'larımızın avantajlarından yararlanabilirsiniz. Behringer C-3 Çift Diyaframlı Stüdyo Kondenser Mikrofonu , yüksek kaliteli stüdyo kaydı ve canlı müzik için ideal bir çift diyaframlı kondenser mikrofondur. Seçilebilir çok yönlü, kardioid ve sekizinci şekil alma modelleri, vokalleri ve akustik enstrümanları profesyonel bir şekilde kaydetmek için gereken çok yönlülüğü sunar. Behringer C-3, çift diyaframlı bir kapsüle sahip basınç gradyan dönüştürücü içerir. Ultra yüksek ses çözünürlüğü ve düz frekans tepkisi, çok daha yüksek fiyat etiketlerine sahip mikrofonlarınkiyle rekabet eder. Ayrıca, fantom güç çalışmasını gösteren bir LED ve en yüksek sinyal bütünlüğünü sağlamak için altın kaplamalı bir XLR çıkış konektörü içerir. Behringer C-3, döner stand montajı ve taşıma çantası gibi kapsamlı aksesuarlarla birlikte gelir. Dönüştürücü Tipi: Kondenser, 16mm
Kutupsal Desen: Kardioid, Şekil 8, Omni
Bağlantı: Altın Kaplama Dengeli XLR Konektörü
Açık Devre Hassasiyeti: -40 dBV / pa (10 mV / pa)
Frekans Tepkisi: 40 Hz - 18 KHz
Maks. Alan sayısı SPL (% 0,5 THD @ 1KHz): 142 dB
Eşdeğer Gürültü Seviyesi: 23 dBA (IEC 651)
Dinamik Aralık: 119 dB
Anma Empedansı: 350 Ohm
Besleme Voltajı: +48 V
Besleme Akımı: 7.0 mA
Boyutlar: Mil 54 mm, Uzunluk 180 mm
Ağırlık: 0,45 kg
2 Yıl Distrübütör firma garantilidir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.