Hps5000 Stüdyo Kulaklık
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
İster bir kaydı miksleyin, ister bir bas hattını izleyin - ya da arkanıza yaslanıp en sevdiğiniz MP3'ün keyfini çıkarın, ultra geniş bir dinamik aralıkta yüksek çözünürlüklü bas ve süper şeffaf tizler sunan kulaklıklar istiyorsunuz. HPS5000 kulaklıklarımız, her bütçeye çok uygun bir fiyata inanılmaz yüksek çözünürlüklü performans sağlayan yüksek verimli kobalt kapsüllerine sahiptir! İzin Vermek HPS5000 kulaklık, rahat dinleme için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Oval şekilli kulaklık kapakları, sesinizin en ince nüansına bile saygı gösterirken güçlü, yüksek çözünürlüklü bas ve kristal netliğinde tizler sağlayan yüksek verimli kobalt kapsülleri içerir. HPS5000 telefonlarda ayrıca şunlar bulunur: oksijensiz bakır telli tek taraflı kıvrımlı bir kablo
ultra rahat bir kafa bandı
ve 1?8 "konektör için ¼" adaptör, akıllı telefonunuzdan miks konsolunuza kadar her şeyle tamamen uyumlu olmasını sağlar. Şaşırtıcı HPS5000 telefonlarla, gerçekten olağanüstü, yüksek çözünürlüklü ses üretimi elde edersiniz - daha fazla melodi veya daha fazla stüdyo donanımı için cebinizde para bırakacak bir fiyata! Size en yakın Behringer bayisinde bir çift HPS5000 kulaklığı kontrol edin veya bugün çevrimiçi siparişinizi verin! Geniş ses aralık frekansı Yüksek sesli bas ve süper şeffaf tizler Geniş dinamik cevap. Yüksek etkide kobalt kapsül 1?8 "konektöre ek olarak ¼" adaptör kutu içeriğine dahil. Optimize edilebilir küpeler başlıkları Güçlendirilmiş üründen bilek bandı BEHRINGER Almanya tarafından beğen ve kaliteyle. Stüdyo Kulaklıkları Tanımlı bas ve şeffaf tiz 40 mm Sürücü Frekans tepkisi: 20 - 20000 Hz Empedans: 32 Ohm Hassasiyet: 96 dB Bir kulaklıkta 3,5 mm jak fişli 2,5 m spiral kablo, 6,3 mm adaptör Empedans 32 Ohm Frekans aralığı 20 Hz - 20000 Hz Adaptör Evet Siyah renk 2 Yıl Distribütör firma garantilidir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.