Truth 3.5 İnch Aktif Stüdyo Monitör (Çift)
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Behringer Truth 3,5 inç Elektrikli Stüdyo Monitör Çifti Özellikleri: Ses çalma ve miks referanslama için odyofil düzeyinde stüdyo monitör çifti Stüdyo, ev kaydı, oyun ve multimedya uygulamalarında kullanım için mükemmeldir Doğrusal 64W çıkış her ses seviyesinde dengeli, kristal netliğinde ses sağlar Uzun mesafeli 3,5 inç woofer ve 1 inç ipek kubbeli tweeter, özgün bir ses deneyimi için optimize edilmiş bir akustik tepki yayar Gelişmiş Waveguide Teknolojisi neredeyse her stüdyo ortamında gelişmiş ses için ultra geniş bir "etkili nokta" sağlar Teknik Özellikler Güçlendirilmiş: Evet Güç Yapılandırması: Bi-amped Adet: Çift LF Sürücü Tipi: Cam Elyaf Koni HF Sürücü Boyutu: 1" Tweeter HF Sürücü Türü: İpek kubbe Toplam Güç: 64W Sınıf D Frekans Aralığı: 20Hz-20kHz (-3dB) Frekans Tepkisi: 70Hz-20 kHz (±3 dB) Geçiş Frekansı: 2,8kHz Maksimum Tepe SPL: 98dB SPL Giriş Türleri: 2 x 1/4" TRS, 1 x Çift RCA Stereo, 1 x 1/8" TRS (aux) Çıkış Türleri: 1 x 1/8" (kulaklık), 2 x Yaylı Klipsli Terminal (pasif hoparlöre çıkış) Özellikler: HF ayarı, LF ayarı Muhafaza Türü: Arkadan Bağlantı Noktalı Yükseklik: 8,3" Genişlik: 5,5" Derinlik: 7,2" Ağırlık: 8,2 lbs.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.