Truth 4.5 Bt Bluetooth Stüdyo Monitör (Çift)
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
ÖZELLİKLER Yüksek kaliteli Bluetooth 5.3 ses akışına sahip ultra doğrusal 64 Watt referans sınıfı stüdyo monitörleri Beğenilen TRUTH serisi monitörler en zorlu stüdyolar tarafından olumlu karşılanır, aynı zamanda ev kayıtları, oyun ve multimedya iş istasyonları için de idealdir. Gelişmiş Waveguide teknolojisi, üstün akustik dağılım ve son derece geniş "tatlı bölge" yaratır Üstün ses üretimi için ultra yüksek çözünürlüklü 1" ipek kubbeli tweeter'lar Deformasyona dayanıklı cam elyaf konili, uzun mesafeli 4,5" woofer'lar TRS ve RCA konektörlerine sahip iki stereo analog giriş aynı anda kullanılabilir veya dijital stereo kaynakla karıştırılabilir Kolay erişim için ön panel ses kontrolü, aux girişi ve kulaklık konektörü Akustik ayarlama için düşük ve yüksek frekans kontrolleri Ultra düşük kırınım ve azaltılmış düşük frekans bozulması için yüksek yoğunluklu kompozit muhafaza TEKNİK ÖZELLİKLER Amplifikatör Maksimum çıkış gücü: 32 W x 2 Tür: D Sınıfı Koruma: Kısa devre, açık devre, termal Ses Bağlantıları Girişler (arka panel): 2 x 6,3 mm dengeli TRS, 2,5 k? 2 x RCA, 5k?, dengesiz Yardımcı giriş (ön panel): 1 x 3,5 mm stereo, 5 k?, dengesiz Kulaklık Çıkışı: 1 x 3,5 mm stereo, 32 ?, dengesiz Hoparlöre çıkış: 2 x yaylı klips Hoparlör / Sistem Verileri Woofer: 4,5" (114 mm) LF sürücüsü Tweeter: 1" (25,4 mm) ipek kubbeli tweeter Frekans yanıtı: 60Hz – 20 kHz (±3 dB) Maksimum SPL: 1 m'de 99 dB Geçiş: 2 yönlü, aktif Geçiş frekansı: 2,8 kHz Kontroller Ön panel: Ses seviyesi, güç açma/kapama Akustik ayarlama: Yüksek: ±6 dB @ 12 kHz, raflar, Düşük: ±6 dB @ 70 Hz, raflar Eşleştirme: Bluetooth eşleştirme Bluetooth Frekans aralığı: 2402 MHz ~ 2480 MHz Kanal numarası: 79 Sürüm: Bluetooth spesifikasyonu 5.3 uyumlu Uyumluluk: GATT, A2DP 1.2 profillerini destekler Maks. iletişim aralığı: 20 m (parazitsiz)

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.