ULM202USB Kablosuz USB Mikrofon (ikili set)
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Behringer ULM202USB Kablosuz USB Mikrofon (ikili set) 

ULTRALINK ULM202USB

Yeni ULTRALINK ULM202USB Kablosuz Mikrofon Sistemimizle bir kez daha satın alınabilirlik engelini aştık. Artık, kablolarla uğraşmadan ve ayaklarınızın altındaki kısıtlamalar olmadan odayı istediğiniz gibi çalışmakta özgürsünüz. Lisanssız 2,4 GHz aralığında çalışan dahili vericileri sayesinde 2 dinamik el mikrofonu tarafından en yüksek kalitede ses sağlanır. Özel ULM alıcısı, en sevdiğiniz DAW uygulamasına doğrudan kayıt yapmak için yalnızca PC/Mac bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına bağlanmakla kalmaz, aynı zamanda çok yönlülükte en üst düzey için çok çeşitli Behringer “Kablosuz Hazır” mikserler ve güçlü hoparlörlerle çalışır.

Girişimsiz Performans

En son teknolojiye sahip verici ve alıcılarımız, kablosuz bölgede hasara yol açan başlıca suçlulardan ikisi olan TV istasyonlarının ve cep telefonu kulelerinin çok dışında olan 2,4 GHz frekans bandında çalışır. Ve dijital olarak şifrelendiğinden, sinyaliniz, diğer kablosuz sistemleri sık sık rahatsız eden rastgele eserler olmadan, bozulmamış, yüksek tanımlı kalitesiyle iletilir.

Uzatılmış Pil Ömrü

Kablosuz mikrofonlardaki pilleri değiştirmek çok hızlı bir şekilde pahalıya mal olabilir - ve setinizin ortasında ölmelerini sağlamak gerçek bir gösterici olabilir! Bu nedenle, pil ömrünün mümkün olduğunca uzatılmasını sağlamak için ULM202USB'yi geliştirmeye ekstra zaman ayırdık. Gezegenin hemen hemen her yerinde bulunan bir çift AA alkalin pilden 30 saatlik dürüst bir performans süresi elde edersiniz.

Rahat Kontrol

ULM202USB'nin kullanımı son derece kolay olmasını istedik, bu nedenle her bir mikrofona anlaşılması ve çalıştırılması kolay Ses düğmelerini doğrudan mikrofon gövdesi üzerinde verdik. Ve yanlışlıkla "Geri Bildirim Bölgesine" girerseniz, Sesi Azalt düğmesini basılı tuttuğunuzda devreye giren kullanışlı bir Panik Sessiz işlevi ekledik.

Dünya için hazır

2,4 GHz bandında çalışmak, ULM202USB Kablosuz Mikrofon Sisteminizin herhangi bir özel lisans gereksinimi olmaksızın dünya çapında kullanılmasına olanak tanır.

Ürün Özellikleri

·         2 ULM200M el mikrofonu ve ULM200D çift modlu USB alıcı paketi

·         Özel vokal uygulamaları için yüksek kaliteli mikrofon kapsülü

·         Çift modlu analog/dijital ses arabirimine sahip ultra kompakt USB alıcı

·         Dijital 2,4 GHz kablosuz bağlantı, üstün ses kalitesi sunar

·         Maksimum menzil 120 m

·         Kolay ve sezgisel kurulum için otomatik eşleştirme

·         El mikrofonunda entegre ses açma ve azaltma düğmeleri

·         Mikrofonda panik sessiz özelliği

·         USB arabirimi üzerinden güç alan alıcı

·         Analog veya USB dijital ses bağlantısının otomatik olarak algılanması

·         2,4 GHz ISM bant çalışması, dünya çapında lisanssız kullanıma olanak tanır

·         3 Yıllık Garanti Programı*

·         Almanya'da tasarlanmış ve üretilmiştir

 



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.