product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Confy 1 beden bebek bezlerinde özel koruma kalkanı bulunur ve içerisinde çinko, d-pantenol ve lanolin gibi bileşenler barındırarak pişik oluşumunu engeller. Ayrıca, bezlerin 3D pamuksu yüzeyi bebeğinizin hassas cildini korurken, doğal bitki özleri sayesinde nemlendirir ve besler. 2 - 5 kg arasındaki bebekler için uygundur. Confy Premium Bebek Bezi 1 Beden, bebeğinizin konforu ve sağlığı için özenle tasarlanmıştır. Yumuşak ve esnek tasarımı, bebeğinizin hareketlerini kısıtlamadan rahat etmesini sağlar. Ayrıca, emici yapısı sayesinde bebeğinizin cildi kuru kalır ve bebeğinizin rahat bir uyku çekmesine yardımcı olur. Bebeğinizin pişik oluşumunu önleyen koruma kalkanı ve doğal bitki özleri, hassas cildi korurken, emici yapısı da bebeğinizin kuru kalmasını sağlar. Bebeğinizin konforu ve sağlığı için, Confy Premium Bebek Bezi 1 Beden'i tercih edebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.