DUVAR KAĞIDI 6010 (16.5m2)
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ * Ürün ölçüleri : 106 cm x 15.60 mt’dir. * Kolay uygulanır, değiştirilebilir. * Özel tutkalı ile uygulaması yapılan, duvarlara yapıştırılan iç mekan dekorasyon malzemesidir. * Hijyeniktir, kir ve leke barındırmaz, küf oluşturmaz. * Kolay temizlenir, beyazlatıcı maddeler – ağır kimyasallar içermeyen sıvı sabunlar ile sünger veya bez yardımı ile silinebilir, renkleri solmaz – yıpranmaz. * Duvar kağıdı sağlıklıdır, malzeme yapısı gereği doğaldır, zararlı madde içermez. * Yapısı gereği ses ve ısı izolasyonuna katkı sağlar. * Kullanım / fayda süresi uzundur, ekonomiktir. * Zengin renk, desen ve doku seçenekleriyle yaşadığınız mekanlar da farklılık yaratır. * Yapısı gereği uygulandığı zeminde renklendirmenin yanında özel yapısı, dokusu, kabartması ile farklı görünüm ve hareket katar. * Ülkemizde Türk Standartları Enstitüsü nün TS-5228 -1 EN- 233 standardında duvar kaplamaları alt guruplara ayrılarak tanımlanmıştır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.