product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
SOĞUK SIKIM ZEYTİNYAĞI Net:5 Lt. Zeytinler sıkılırken su sıcaklığının 27 0 C' ye kadar olduğu sıkımlar Soğuk Sıkım sınıfına girmektedir. Sıhhî anlamda önem arz eden bio fenoller, E vitamini, antioksidanlık gibi değerlerin üst seviyede çıkması için zeytinlerimiz kontinu sistemde sıkılmıştır. Zeytinyağımız yoğun ve keskin bir aromaya sahiptir. Serbest yağ asitlik değeri oleik asit cinsinden, maksimum %0,8’dir. Tüketmeden önce koklamanızı tavsiye ediyoruz. Zira taze kesilmiş çimen kokusunu, zeytin yaprağının ortadan ikiye kırıldığı andaki yeşil, otsu ve ferah kokusunu genzinize doğru hissedeceksiniz. Bu detaylı aroma deneyimi, birkaç hususu ispat eder
zeytinlerin doğru cins ve kalitede olduğunu, z eytinler toplanırken herhangi bir bekleme, kararma gibi aromayı bir çırpıda etkileyen hiçbir unsura maruz kalmadığını, zeytinler toplanır toplanmaz, doğrudan sıkıma sevk edildiğini. Ayrıca ağzınıza bir kaşık zeytinyağı alıp içinde iyice dolaştırdığınızda yukarıda bahsi geçen tüm aromaları bu sefer tat alma duyunuzda hissedeceksiniz. Sonra yuttuğunuzda ise, genziniz çok hafif yanacak. Bu yanma hissi de, zeytinyağımızın düşük asitli ve taze olduğunu gösteren bir unsurdur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.