product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)
  • Havit Gamenote Fuxi-H3 her seviyeden oyuncu için sürükleyici ve yüksek kaliteli bir ses deneyimi sağlamak üzere tasarlanmıştır. Havit Gamenote Fuxi-H3 oyuncu kulaklığı, derin, güçlü bas ile kristal netliğinde ses sağlayan 40mm yüksek manyetik sürücülerle donatılmıştır. Ayrıca, sesinizi net bir şekilde alan ve arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırarak takım arkadaşlarınızla net iletişim sağlayan gürültü önleyici bir mikrofona sahiptir. Oyun kulaklığımız konfor düşünülerek tasarlanmıştır. Uzun oyun seanslarında bile başınıza rahatça oturan hafif ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kulaklık yastıkları, ısıyı ve teri azaltmaya yardımcı olarak uzun süreli kullanımlarda maksimum rahatlık sağlayan yumuşak, nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır. Havit Gamenote Fuxi-H3 Oyun Kulaklığı ayrıca PC, Mac, PlayStation, Xbox, Laptop dahil bir çok çeşitli cihazlarla USB ile hızlıca bağlantı kurmanızı sağlar. Havit Gamenote Fuxi-H3 gaming kulaklık hem stil hem de oyun performansı düşünülerek tasarlanmıştır.4 farklı mod ile kullanılabilen kulaklığın Bluetooth, 2.4Ghz, Type-C kablo ve 3.5mm kablo ile bağlantı sağlayabilirsiniz. Marka: Havit Gamenote Model:Fuxi-H3 Hoparlör:40mm (Yüksek Manyetik) Hassasiyet:106 dB ±3dB Frekans:20 Hz - 20 kHz Mikrofon:?6.0*2.7mm Mikrofon Hassasiyeti:-42 dB ±3dB Batarya:600mAh Bağlantı:Bluetooth + 2.4 Ghz + Type-C Audio Kablo + 3.5mm Audio Kablo Garanti:2 Yıl Distribütör

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.