M115 Dijital Piyano - Gülağacı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kurzweil M115 Dijital Piyano - Gülağacı

Tam ağırlıklandırılmış çekiç aksiyon klavye ve 10 seviye ayarlanabilir tuş hassasiyeti ile Kurzweil M115 size en iyi tuşe deneyimini yaşatacak. Akustik/Elektronik piyanolar, organ, orkestral enstrümanlar ve dahası ile ilham verici 30 sese artı olarak 128 genel MIDI ses seti içerir. İçinde kayıtlı bulunan 30 ritim akompanisiyle birlikte şarkılara eşlik edebilirsiniz. Performanslarınız için, split(farklı sesler için klavyeyi bölme), layer(sesleri üst üste katmanlama) ve düet performanslar için duo özelliklerine sahiptir. 4000 nota kapasiteli kayıt imkanı sunar. Kullanışlı eğitim modu, öğrenciler için Beyer, Czerny, Sonatine, Hanon ve Burgmuller'den şarkı koleksiyonu sunarak piyano öğreniminize katkı sunacaktır. En iyi piyano sesini duymak için çift 25W stereo ses sistemiyle donatılmıştır.




TEKNİK ÖZELLİKLER








BOYUTLAR


1390(G)840(Y)x433(D)mm






AĞIRLIK


52 kg






TUŞ TAKIMI


Tam ağırlıklandırılmış, Çekiç Aksiyon, 88 Tuş






TUŞ HASSASİYETİ


10 Kademe






TUŞ TAKIMI KAPAĞI


Sliding (Kayar Kapak)






PEDAL


Sustain, Sostenuto, Soft






TON MODELLEME


Stereo PCM






SES SAYISI


30 + (128 GM)






POLİFONİ


189






EFEKTLER


Reverb x 5, Chorus x 3






KAYIT


1 Şarkı(Yaklaşık 4000 Nota)










METRONOM


Var






TUNING


+/- 50 Ce...



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.