product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Oval köşeli tasarımı, mekanınıza zarif bir dokunuş katar. Masanın 4 köşesinin oval kesimli olması çarpma risklerini minimize ederek güvenli bir kullanım sunar.
Masanın 1. sınıf 18 mm çam ahşap desenli MDF Lam malzemeden üretilen yapısı, doğal ve sıcak bir görünüm sunar. MDF malzeme, kaliteli tasarımı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sağlar.
Duvara monte edilebilen masa 60x40 cm ölçüsüyle pratik bir kullanım imkanı sunar. Masa, alan bakımından kısıtlı olan mekanlarda ekstra kullanım alanı sağlarken kolay ve portatif bir şekilde mekan içerisinde konumlandırılabilir.
Masa, ayarlanabilir yükseklik özelliğine sahiptir. Bu özellik, masa kullanımını konforlu ve kişiselleştirilebilir hale getirir.
Katlanabilir konsollar, 50 kg taşıma kapasitesine sahip olup kullanımı oldukça güven sunar. Masa kapatıldığında, tabla hafif öne çekilir ve mekanizma kitlenerek sağlam bir kapalı pozisyon alır.
Tabla çevresi, tabla ile aynı renkteki PVC bant ile çevrilir ve masanın neme karşı dayanıklı hale gelmesini sağlar. Uzun ömürlü bir kullanımı destekler.
Alt ve üst tüm kenarlarına ekstra ince zımpara uygulanan masa, dokunma esnasında pürüzsüz bir doku sunar ve zarar vermeyi önler.
Üst tablanın yüzeyi, özel tasarımı sayesinde pürüzsüz ve düzgündür. Pürüzsüz yüzey, temizlik işlemlerini kolaylaştırır ve kir tutmaya karşı direnç sağlar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.