product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Comfort Plus DM-327 Mini Özellikli Transfer Tekerlekli SandalyesiCOMFORT PLUS DM-327 MİNİ TEKERLEKLİ SANDALYE Küçük olması özelliği ile özellikle iç mekanların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Ayakların ve kolçakların çıkartılması yada açılması transfer için ayrı bir kolaylık sağlayacaktır. Katlandığı zaman küçük olması seyehat esnasında araç bagajına kolay konulabilir. Dolgu tekerleri ile teker patlaması olmaz. Ön tekerlerin kalın olması dışarıda dolaşırken mazgallara girmez ve daha rahat sürüş sağlar. TEKNİK ÖZELLİKLERİ; İç ve dış mekan kullanımına uygun çelik şase, Korozyona dayanıklı elektrositatik boya(paslanma yapmaz) Silikon dolgu ön ve arka tekerler Arka tekerler de basçıkart(Quick release) özelliği, Açılabilen yan kolçaklar, Çıkartılabilir,içe ve dışa dönebilen ve yüksekliği ayarlanabilir ayaklıklar, Bakteri oluşumuna karşı dayanıklı tekstil döşemeleri

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.