Miniverse Mutfak Aletleri Model 2
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Küçük Oyuncaklar... Büyük Sürprizler! Yap! Bekle! Hepsini topla! En sevdiğiniz içecekler şimdi mini versiyonlarda! Ölçek olarak çok küçükler ama gerçekçi detaylara sahipler! Gerçekçi içerikleri ve mutfak malzemeleriyle kendi en sevdiğiniz içecekleri yapmaya hazır mısınız? Espresso ve diğer içecekler için mükemmel bir koleksiyon! Her topun içinde, gerçek çalışan bir mini alet ve mini replikalarınızı yapmanıza yardımcı olacak aksesuarlar ve malzemeler bulunur. Her pakette 1 makine, 1 şişe reçine, reçineyi dökebileceğiniz 2 bardak ve benzersiz aksesuarlar yer alır. Bu makineler, Miniverse deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak benzersiz, gerçek çalışan özelliklere sahiptir. Reçinenizi dökün, mini içeceklerinizi oluşturun ve UV ışığı altında sertleşene kadar bekleyin. Sertleştiğinde, oynamaya veya sergilemeye hazır bir koleksiyon parçasına sahip olacaksınız. Toplamda 8 farklı MGA Miniverse Mutfak Aleti - Espresso ve İçecek Makinesi sizi bekliyor! Topun önündeki görsel, hangi makineyi alacağınızı gösterir ancak hangi renk çıkacağı sürprizdir! Görseldeki ürün gönderilecektir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.