product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ürün Kutu İçeriğinde Değişiklik Yapılamıyor Olup Ürün İle Birlikte Gelecek Tüm Kordon Renkleri Görsellerde Mevcuttur.

Uyumlu Markalar: Apple / Samsung / Xiaomi / Huawei / Oppo / Realme / İnfinix / Tecno / Reeder / General Mobile / Casper / Lg / Lenovo

Model: G9 Mini 1 Metal + 2 Silikon Kordon 2023 Sürüm Akıllı Saat

Sım Kart: Yok

Hafıza Kartı: Yok

Uyumlu Sistem: Ios / Android Sistemi

Android Sistemi: Android 4.4 Ve Üstü Desteği

Ios Sistemi: Apple Ios 10.0 Veya Üzeri

Fonksiyonlar: Kablosuz Şarj, Bluetooth Sesli Görüşme, Yakınların Sağlık Verilerini Görüntüleme, Cüzdan, Adımsayar, Kalori Ölçümü, Mesafe Ölçümü, Spor Modları, Kol Hareketi İle Ekran Uyandırma, Uyku Analizi, Arama Hatırlatıcısı, Mesaj Bildirimleri, Oturma/Kalkma Uyarısı, Bağımsız Alarm, Kronometre, Saat Bul, Hava Durumu, Ekran Kilidi, Numara Çevirme Ekranı, Kısayol Menüleri, 3d Dinamik Kadran Desteği, Basınç Ölçümü, Müzik Kontrol, Nefes Egzersizleri, Nabız Ölçümü, Kan Basınç Ölçümü, Hesap Makinesi, Sosyal Medya Bildirimleri, Parlaklık Ayarı, Nfc, Güç Tasarrufu Modu.

Desteklenen Diller: Türkçe, İngilizce, Çince, Geleneksel Çince, Danca, Yunanca, Latin, Romence, İbranice, Çekçe, Lehçe, İspanyolca, Almanca, Rusça, Portekizce, Fransızca, Japonca, İtalyan, Vietnamca, Korece, Arapça, Farsi

Ip68 Hayat Su Geçirmez Eller Ve Yağmurlu Günlerde Yıkarken Saatin Normal Olarak Kullanılmasına İzin Verir, Ancak Yüzme Ve Banyo Yapmasına İzin Vermez. (El Dezenfektanı Gibi Aşındırıcı Sıvıları Önlemek İçin Lütfen Dikkatli Olun, Sabun Saatine Girin Ve Bileşen Hasarına Neden Olun.)

Kutu İçeriği: G9 Mini Akıllı Saat+ 3 Adet Kordon (Silikon+Metal) + Wireless Şarj Kablosu + Kullanma Kılavuzu yuzuk küpe ve kolye

Lütfen Dikkat ** Bu Ürün Bir Medikal Cihaz Değildir. Medikal Olmayan Cihazların Ölçüm Verileri Sadece Referans Amaçlıdır. 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.