product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ne İşe Yarar?

Hasar görmüş saçı tedavi etmek için yoğun nem sağlayan onarıcı maskedir. Patentli Olaplex Bond Building teknolojisine sahip Nº 8 Bond Intense Moisture Mask, kuru, kırılgan ve yıpranmış saçları onarır. 4 kat fazla nem sağlar. Saçı pürüzsüzleştirerek parlaklık sağlar. - Hasar görmüş saçı tedavi etmek için yoğun nem sağlar. - Olaplex Bond Building teknolojisine sahiptir ve saçtaki bağları onarır. - Parlaklığı artırarak saçlarda ipeksi yumuşaklık yaratır. - Saçı ağırlaştırmaz. - Tüm saç tipleri için uygundur. - Paraben ve sülfat içermez. Vegandır.

Nasıl Kullanılır?

- Temiz, nemli saça orta kısımlardan uçlara doğru uygulayın.

- 10 dakika bekletin ve ardından durulayın.

- İstediğiniz gibi saçınızı şekillendirin.

- En derin onarım için haftada bir kez veya ihtiyaç duydukça N° 0 Intensive Bond Building Hair Treatment ve N°.3 Hair Perfector ile birlikte kullanın.

İçeriği Nedir?

Water (Aqua/Eau) , Dimethicone, Cetyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Stearyl Alcohol, Ethylhexyl Olivate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Bromide, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Quaternium-80, Squalane, Rosa Canina (Rose Hip) Seed Extract, Ceramide AP, Ceramide NP, Hydrolyzed Jojoba Esters, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Arginine, Jojoba Esters, Panthenol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Histidine , Hydroxyethylcellulose, Phenylalanine, Aspartic Acid, PCA, Phosphatidylcholine, Citric Acid, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Sodium Nitrate, Tocopherol, Fragrance (Parfum), Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.