product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Masaj Cihazı Koltuğu Çalışma PrensibiPelvik Rezonans Koltuğu, "Masaj Koltuğu" olarak da adlandırılır, idrar kaçırmanın geleneksel tedavisinde kullanılabilir. Devrim niteliğindeki cinsel teknoloji "HIFEM" ile yüksek yoğunluklu odaklanmış elektromanyetik alan, pelvikkalça kaslarını kontrol etmek için motor nöronları uyarır ve pelvik kalça kaslarını tetikler. Pelvik taban kaslarının ve idrar sisteminin gücünü ve dayanıklılığını yeniden oluşturmak için tekrarlanan hiper-kasılma egzersizlerini gerçekleştirir.

Ürün Avantajları

Masaj Cihazı Koltuğu, pelvik iç kalça kas dokusunu harekete geçirebilir ve kolajen rejenerasyonunu destekleyebilir; pelvik kalça kaslarını etkili bir şekilde güçlendirebilir, sertliği geri kazandırabilir ve elastikiyeti artırabilir. Pelvik kalça kaslarını güçlendirebilir, idrar kaçırma, damlama, gevşek basen gibi alt karın sorunlarını giderebilir; orgazm olamama ve diğer sorunlardan kurtulabilir. Pelvik taban kasları 30 dakika içinde yaklaşık 12.000 kez sıkılaştırılmak üzere tetiklenir, bu da pelviktaban kaslarını etkili bir şekilde güçlendirir, idrar penetrasyonunu iyileştirir ve özel pozisyonları gevşetir. Ürünümüz üzerindeki birkaç seansın etkisi genel Kegelegzersizinden çok daha fazladır. Bir tedavi kürü 10.000 Kegelegzersizini tamamlamaktan daha iyidir ve tedavi etkisi daha belirgindir. 

Masaj Cihazı koltuğumuz en gelişmiş vajinal küçültme teknolojisini kullanır, soyunmaya gerek yoktur, güvenlidir, rahattır ve perhiz süresi yoktur. Her tedavi için sadece 30 dakika oturmanız gerekir, sıfır ağrı, sıfır anestezi ve hızlı iyileşme süresi.

orjinal muhafazalı özel kutusu ile gelir. 

MYK Yapay Zeka Teknojileri İthalat ve İhracat Garantisi ile 12 ay servis yedek parça garantilidir. MYK Hediye ve Sanat Atölyesi kuruluşudur. 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.