Kedi Köpek Tüy Bakımı Argan Yağı Çikolata Özlü 150 ml
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Pet Love Kedi Köpek Tüy Bakımı Argan Yağı Çikolata Özlü 150 ml

 

Farmokolojik Özellikleri: Kedi ve Köpeklerde kullanılmaya mahsus, tüylerin rahat taranımını sağlayan etken doğal maddelerle takviyelidir. Makas gerektirmeyen kıtıkları açar. Deri ve Tüylerinin bakımlı, parlak, canlı durmasını sağlar. Mevsimsel olmayan tüy dükülmelerini azaltır. Kötü kokulara etken olan etkenleri elimine eder. Çikolata özleriyle kedi veya köpeğinizin kalıcı, hoş bir kokuda olmasını sağlar.

 

Genel Uyarılar

Kullanma talimatını mutlaka okuyun.Çocukların ulaşamayacağı ortamlardan uzak tutun.Hamilelerin, bebeklerin ve solunum sistemi hastalığı olan kişilerin bulunduğu ortamlarda kullanmayınız.Sadece evcil hayvanların üzerine sıkın.Kutu basınçlıdır, gaz aerosollerini doğrudan solumayın.Ürünün göze temasından kaçının.Ürünün göz teması halinde bol suyla yıkayın.Ürünü diğer pet temizlik ürünleri ile karıştırmayın.Direk güneş ışığı ve 50 derecenin üzerindekisıcak yerlerde bırakmayınız.

 

Özel Klinik Bilgiler ve Hedef Türler İçin Uyarılar

6 haftalık küçük kedi ve köpek yavrularında kullanılmamalıdır.Ürün göze, kulağa, üreme organlarına varsa açık yaralara temas etmeden uygulanmaktadır.

 

Etkileşimleri

Diğer ilaçlarla fizikokimyasal ve farmakolojik geçimsizliği yoktur.



Kullanım Yeri

Köpeklerde ve kedilerde rahat tüy taranımı, bakım ve kötü kokularını arındırıp güzel kokmasını sağlayan yardımcı bir bakım ürünüdür.



Uygulama Şekli ve Dozu

Haricen kullanılır.Hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği taktirde,gözlere, kulaklara, üreme organlarına,varsa açık yaralara temaz etmeyecek şekilde, vücudun her tarafına yaklaşık30 cm (iki karış) mesafeden, boyundan kuyruğa kadar püskürterek uygulayınız.Daha sonra temiz ve kuru bir tarakla köpek veya kedinizi tarayınız.14-21 gün aralıkla tatbik edebilirsiniz.

 



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.