product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Sıcak Su Torbası Yanığa Neden Olabilir. ; Cilt İle Uzun Süre Temasından Kaçınız Sıcak Su Dolu Termoforun Üzerine Basınç Uygulamayın , ; Üzerine Oturmayın. ; Kullanmadığınız da Sıcak Su Torbasını Tamamen Süzün, Serin ve Kapalı Yerde Tıpasını Çıkararak Saklayınız. ; Direkt Güneş Işığından Koruyunuz. Sıcak Su Torbasının Üzerine Herhangi Bir Şey Koymayınız. ; Tıpayı Kullanmadan Önce Kontrol Ediniz ; Sıcak Su Torbasının Sıcak Yüzeylerle Temasını Engelleyiniz. ; Sıcak Su Torbasına Zarar Verebileceğinden Dolayı Yağ İle Temasından Kaçınınız. ; Kullanım Talimatına Uyunuz. ; KULLANMA TALİMATI Sıcak Su Torbasını Doldururken Zarar Vereceği İçin Kaynar Su Kullanmayınız Sıcak Su İle Maksimum 3/2 Kapasiteye Kadar Doldurunuz. Sıcak Su Torbasını Dikey Olarak ve Boyun Kısmından Tutarak Doldurunuz. Açılan Boyun Kısmında Su Belirinceye Kadar Sıcak Su Torbasını Düz Bir Zeminde Eğerek Havayı Dışarıya Çıkartınız Sızıntı Olmadığına Emin Olmak İçin Tıpayı Sıkıca Kapatınız Parmakla Sıkmak Yeterlidir Başaşşağı Tutarak Sızıntı Durumunu Kontrol Ediniz. Sıcak Su Torbası , sıcacık bir kucağa ihtiyaç duyduğunuz zaman içinizi ısıtacak bir üründür. :) Polar Kılıflı Termofor Sıcak Su Torbası Isıtıcı Kompres Soğuk havalarda içinizi ısıtacak bir ürün polar kılıflı sıcak su torbası, Polar kaplaması sayesinde hem sizi hem sevdiklerinizi güvenle ısıtabilirsiniz. Hem küçük çocuklarınız, hem sizin için, pratik ve kullanışlıdır. Hastalanınca veya yatağınızda ısınamayınca bu sıcak su torbası sayesinde artık artık üşümeyeceksiniz. Üşümeye çözüm bulamayanlara, daha sıcak bir yatak isteyenlere geçmişten gelen sıcacık bir çözüm Isınmanın en eski, en geleneksel yollarından biri, şık kumaş kılıfları sayesinde zarif bir görünüme sahip bu ürüne sahip olmak sizin elinizde. Özellikler: · Kauçuk sağlam malzemeden üretilmiştir · Kışın sıcak su terapisi yapılabilir · Ufak ev kazalarında çarpmalara ve vücudunuzdaki ağrılı bölgelere su torbası ile uygulama yapabilirsiniz · Yıkanabilir Polar kılıflıdır. · ; Ürün Ebatları: ? · 2 Litre Su haznesi · ; Paket İçeriği: · 1 Adet polar kılıflı sıcak su torbası ; ;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.