Sensörlü 12V Elektrikli Zeytin Silkeleme & Meyve, Zeytin Hasat Makinası - 2 Yıl Garanti
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Rainbow 12V Elektrikli Zeytin Silkeleme & Meyve, Zeytin Hasat Makinası - SENSÖRLÜ Yerli Ürün - 2 Yıl Garanti Ürün Açıklaması Rainbow Zeytin Silkeleme & Zeytin Hasat Makinası - Sensörlü Sensörlü Hız Kademesi Sayesinde, Dallar arasına girdiğinde Otomatik Hız artışı sağlar. Dallar arasında geçiş ve ağaç etrafında dönüşler esnasında yavaş moda geçerek enerji tasarrugu sağlar. Düşük titreşimi, Optimum hasat kapasitesi, 560 Watt Fırçasız güçlü motoru, 2 Kademe devir ayarı, Dallar arasında kolay gezinmenizi sağlayan çıkıntısız, kavisli gövdesi Özel dişli yapısı, Düşük gürültü seviyesi Hafif, Kompakt ve Ergonomik tasarımı ile Rakipsiz teknik özelliklere sahiptir. Zeytin hasadı dışında, Badem, Fındık ve Antep Fıstığı hasadı için de uygundur. Zeytin ve benzeri ürünlerin hasadını kolaylaştırmak, hasat kalitesini artırmak, hasat edilen ürün miktarında artış sağlamak için geliştirilmiştir. Özel tasarımı ve 560 Watt güçlü motoru sayesinde, zeytin hasat hızını 4 ila 8 kat hızlandırır
diğer makinalarla kıyaslanamayacak kadar seri bir çalışmaya sahiptir. Ağacın tamamını eksiksiz silkeler
zeytininizin %100 nü kısa sürede hasat edersiniz. Ağaç meyve yoğunluğu ve arazi koşullarına göre 80 ile 120Kg zeytin' bir saatte toplama kabiliyetine sahiptir. Geleneksel sırık hasadının sebep olduğu ağaç tahribatını önleyip her sene verim almanız, sağlar. Çiftçi Dostu, Ergonomik & Hafif Kabza Sadece 2,85 kg Teleskopik Sırık Yüksek dallara ulaşmanızı sağlayan ayarlanabilir teleskopik sırık. 10'lu Silkeleme Çubukları, Esnek ve Mukavim Gövde içerisinde yatık olarak yerleştirilmiş fırçasız motor ile çıkıntısız gövde tasarımı, Dallar arasında kolay ve takılmadan gezinme sağlar. 2 Kademe Hız Ayarı Kolay ve yumuşak tutuş sağlayan ergonomik kabza. Yeni Nesil Fırçasız Motor Sudan etkilenmeyen, sessiz çalışan ve yüksek tork üreten dayanıklı motor. İnsan eline benzer gövde tasarımı, Verimli Hasat için Doğru Tercih... Açılı gövde yapısı ile dalların arasında kolay dolaşım ve sert meyveler dahil tüm meyve türlerinde kullanım kolaylığı. 10 Yıl Yedek Parça Temin Garantisi Tüm Türkiye’ deki yedek parça ağı ile yılın 12 ayı servis desteği ve hızlı lojistik.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.