SBG-7102 2000 W Izgara

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sinbo SBG-7102 Çıkarılabillir Tepsili Elektrikli Izgara

Çıkarılabilir ızgara ve tepsi
Temizlenmesi kolay
Isınmayan saplar
Her mekânda kullanıma uygun
Alevlenmez ve zehirli gaz yaymaz
Sağlıklı ve lezzetli pişirme
2000W


Sinbo SBG-7102 elektrikli ızgara, sağlıklı pişirme yapabilmek için üretilmiş hafif, dayanıklı ve etkili bir gereçtir. Bu ürün sayesinde kapalı alanlarda da kolay bir şekilde mangal tadına ulaşabilirsiniz. Cihazla pişirilen yiyecekler, sağlıklı seçenekler olarak da ön plana çıkar. Bu ürün, pratik kullanım detayları sayesinde avantaj sağlar. Siz de bu ürün sayesinde balkonunuzda, bahçenizde hatta mutfağınızda Sinbo kalitesi ile işlem yapabilirsiniz. Cİhazı kullanarak besinleri ızgarada tadıyla tüketebilirsiniz. Dilerseniz ürün hakkında derlenen bilgilere göz atabilir ve satın alma işleminizi kullanıcı yorumlarının kılavuzluğunda gerçekleştirebilirsiniz.

Sinbo Elektrikli Izgara Özellikleri
Sinbo SBG-7102 elektrikli ızgara yorum bölümü incelendiğinde, ürünün kolay kullanıma sahip olduğu fark edilir. Cihaz çıkarılıp takılabilir ızgarası ile avantaj sağlar. Bu bölümlerin demonte olması, ürünün temizlenerek tekrar kullanıma hazır hale gelmesi için oldukça önemlidir. Pişirme sırasında ortaya çıkan besin artıklarının temizliği için mutfak gereçlerinde kullandığınız temizlik ürünlerini tercih edebilirsiniz. Cihaz, ısınmayan sapları sayesinde kolayca tutularak hareket ettirebilir. Üzerinde bulunan besinleri alt-üst etmek için de bu saplar kullanıcıya yardım eder. Sinbo elektrikli ızgara, zehirli gaz saçmaz ve alev almaz. Bu yapısıyla kullanıcının gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir üründür. 2000 Watt gücündeki Sinbo SBG-7102 elektrikli ızgara en ucuz araştırması yaparak ürünü edinebilir ve yiyeceklerinizi sağlıklı bir biçimde hazır hale getirebilirsiniz.

Sinbo SBG-7102 ile Leziz Yiyecekler
Sinbo markasının bu ürünü, 35x25 cm pişirme alanına sahiptir. Bu geniş yüzeyi sayesinde gerek enerji gerekse de zaman konusunda tasarruf sağlarsınız. Sinbo SBG-7102 yorumlarında, cihazın farklı açılardan avantaj sağladığı görülür. Ürünü su ile kullanabilirsiniz. Böylece daha sağlıklı bir pişirme elde edersiniz. Cihazda 5 dereceli ısı kademesi bulunur. Ayrıca ürünün ön yüzünde 8 farklı gösterge ile hangi besini hangi ayarlarda pişirebileceğinize dair bilgiler bulunur. Balık, et, tavuk, sebze, ekmek gibi besinleri üzerinde bulunan sıcaklık önerilerine göre kademelendirerek pişirebilirsiniz. Örneğin, et ürünlerinin daha yüksek sıcaklıkta iyi piştiği bilinir. Bu nedenle et pişirirken üründe daha yüksek ısı kademesi kullanılabilir. Ekmek ızgara yapabilmek içinse daha az bir ısıya ihtiyaç vardır. Sebze ve tavuğun ideal pişirilmesi için de orta kademeli sıcaklıkları kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Sinbo Elektrikli Izgara
Sinbo SBG-7102 elektrikli ızgara fiyatı araştırması yaparak yiyeceklerinizi istediğiniz kıvamda pişirebileceğiniz bu ürünü edinebilirsiniz. Kendiniz ve sevdiklerinize ızgara yiyecekleri gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz. Bu ürün sayesinde tam kıvamında pişmiş balıklar, etler, tavuklar, sebzeler pişirebilir ve sofralarınıza Sinbo markasının güvencesini katabilirsiniz. Cihazın kaliteli tasarımı sayesinde ürünü oldukça uzun bir süre sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Böylece bütçenizden de tasarruf sağlayabilirsiniz. Sinbo SBG-7102 model elektrikli ızgara, mutfaklarda kolay kullanım sağlar. Bu ürünle birlikte elektrik kullanarak temiz, pratik ve sağlıklı şekilde ızgara yiyecekler hazırlayabilirsiniz.

Sinbo Elektrikli Izgara ile Neler Hazırlanabilir?
Şarküteri ürünlerinin yanı sıra et ürünleri de pişirilebilir. Köfte, et, tavuk gibi yiyeceklerin yanı sıra, sebze ve ekmek pişirmeleri de yapılabilir.

Sinbo SBG-7102 Hangi Pişirme İşlemini Yapar?
Ürün, besinlerin ızgarası için tasarlanmış elektrikli bir cihazdır. Bu sayede sağlıklı ve güvenli pişirme avantajı oluşturur.

Sinbo Elektrikli Izgarada Kaç Isı Kademesi Vardır?
Ürün, biri maksimum sıcaklık olmak üzere 5 ayrı ısı kademesine sahiptir. Bu seçimi, pişirmek istediğiniz besinlerin özelliklerine göre yapabilirsiniz. Böylece tam kıvamında lezzetler elde etmeniz de kolaylaşır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.