product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Sony SEL2860 FE 28-60 MM F/4-5.6 Lens (Sony Eurasia Garantili)


35 mm Tam Çerçeve

Fotoğraf makinelerinizle uyumlu Lens sisteminin 35 mm’lik tam çerçevesi ile birlikte profesyonel çekimler yapabilir ve sizde keyifli anlar yaşayarak en ayrıcalıklı deneyimi sahibi olduğunuz için yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.


28–60 mm Odak Uzunluğu

Beklentilerinizi arttıran maksimum 60 mm’lik odak uzunluğu sayesinde profesyonel zoom etkisini yaratabilir sizde detaylara hakim olan bir fotoğraf performansından yararlanabilirsiniz.


75–40 ° Görüş Açısı

Kalitesi ile adından sıkça söz ettiren markanın sunduğu maksimum 75 derecelik görüş açısıyla birlikte panoramik fotoğraflar çekebilir ve bu sayede sizde kaliteden asla taviz vermezsiniz.



Dairesel Diyafram

Lensin dairesel diyafram özelliği sayesinde çekim sırasında titreşimi en aza indiren profesyonel kullanım şeklini deneyimlerken sizde kaliteli ve bir o kadar da ayrıcalıklı bir kullanım şekli ile birlikte tüm fotoğraflarınızda hassas bir deneyim sahibi olabilirsiniz.


40.5 mm Filtre Çapı

Yaklaşık 40.5 mm’lik filtre çapıyla birlikte istediğiniz filtreyi rahatlıkla uygulayabileceğiniz fotoğraf makinelerinizle birlikte yeteneklerinizi artırabilir ve her geçen gün sizde yepyeni bir özelliği keşfedebilirsiniz.


Görüntü Stabilizasyonu

Oldukça ekonomik fiyatlarla satışa sunulan ve görüntü stabilizasyonu sağlayan lens ile birlikte fotoğraf makinelerinizde hassasiyet oranını artırabilir ve sizde bu sayede performansınızı iki katına çıkartabilirsiniz.

Daha Fazla Ürün Detayı

Ürün Özellikleri

Odak Uzaklığı

28 - 60 MM

Filtre Çapı

40.5 MM

Ağırlık

167 G

Garanti Türü

Distribütör Garantili

Minimum Diyafram Açıklığı

F/22 - 32

En Yakın Odaklama Mesafesi 

0.3 M

Maximum Diyafram Açıklığı

F/4 - 5.6

Marka

Sony

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.