değirmen Organik Ev Eriştesi 500 g ℮
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Tellioğludeğirmen Organik Ev Eriştesi 500 g ℮

Tellioğlu Değirmen Organik Ev Eriştesi, doğal ve katkısız malzemelerle üretilen bir makarna çeşididir. Organik tarım yöntemleriyle yetiştirilen buğdayın özenle öğütülmesiyle elde edilen un, geleneksel yöntemlerle yoğrulup inceltilerek ev eriştesi formuna getirilir. Sağlıklı ve lezzetli bir seçenek olan Tellioğlu Organik Ev Eriştesi, sofralarınıza doğallığı ve lezzeti taşır.

Tellioğlu Değirmen Organik Ev Eriştesi, sağlıklı beslenmeyi önemseyenler için ideal bir tercihtir. Organik tarımın ilkelerine uygun olarak yetiştirilen buğdaylar, tarım ilaçlarından arındırılmış topraklarda yetişir. Bu sayede, eriştenin üretim sürecinde kimyasal kalıntılar oluşmadan doğal ve sağlıklı bir ürün elde edilir.

Geleneksel yöntemlerle hazırlanan Tellioğlu Değirmen Organik Ev Eriştesi, doğal lezzetini korur. El değmeden üretilen erişte, özenle yoğrulup inceltilir ve kurutulur. Bu sayede, erişte hamurunun özgün dokusu ve tadı korunur. Makarna severlerin damak tadına hitap eden bu organik erişte, yemeklerinize özel bir lezzet katmak için ideal bir seçenektir.

Tellioğlu Değirmen Organik Ev Eriştesi, pratik ve hızlı bir şekilde pişirilebilir. Suda kaynatılarak kısa sürede yumuşayan erişte, çeşitli tariflerde kullanılabilir. İsteğe göre çorbalar, salatalar, makarnalar veya farklı makarna soslarıyla birleştirilerek lezzetli yemekler hazırlanabilir.

 

Besin Değerleri

Enerji: 244 kcal

Yağ: 13.6 g

Protein: 4.57 g

Karbonhidrat: 25.35 g

Tuz: 0 g



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.