SAMBA DİŞ MACUNU 75GR
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Etkili bir ağız bakımı ve diş temizliği sağlayan TTO SAMBA DİŞ MACUNU içeriğindeki Çay Ağacı Yağı, Kara Mürver Ekstraktı, Nane Yağı, Okaliptüs Yağı, Ekinezya Ekstraktı, Yabani İğde Yağı gibi bitkisel özler sayesinde ağız içerisinde istenmeyen kokuların oluşmasını önler ve nefesi ferahlatır. Dişlerde oluşan plağın uzaklaştırılmasına katkı sunan TTO SAMBA DİŞ MACUNU; C vitamini ve Propolis Ekstraktı ile ağız florasının doğal dengesinin korunmasına yardımcı olur.

KULLANIM ŞEKLİ: Günlük kullanım içindir. Sabah ve akşam olmak üzere az miktardaki TTO SAMBA DİŞ MACUNU ile dişlerinizi fırçalayınız. Fırçalama işlemi sonrası ağzınızı su ile çalkalayınız.

İÇERİK: Aqua, Sorbitol, Glycerin, Propylene Glycol, Magnesium Lauryl Sulfate, Polysorbate 80, Echınacea Angustifolia Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil , Mentha Piperita Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sodium Saccharin, Sambucus Nigra Extract , Hippophae Rhamnoides Oil, Propolis Extract , Ascorbic Acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Benzoate, Potassium sorbate.

 

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.