product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Metapet sağlık ve güç damlası, sevimli dostunuzun ihtiyaç duyduğu tüm vitamin ve mineralleri içeren özel bir formüldür. Her damlası, köpeğinizin deri, tüy, eklem, kas ve tırnak sağlığını destekleyen zengin bir bileşim sunar. Içeriğindeki biyotin ve çinko, kuru ve mat tüylerin canlanmasına, deri ve tüy yapısının güçlenmesine yardımcı olur. Glukozamin içeriği ile eklem hareketlerinin kolaylaşmasını, kıkırdakların yeniden oluşumunu destekler.; metapet sağlık ve güç damlası, kolajen ile sindirim sisteminin daha etkin çalışmasına katkıda bulunurken, formüldeki özenle seçilmiş doğal bileşenler, bağışıklık sistemini güçlendirerek enfeksiyon ve hastalıklara karşı bir koruyucu kalkan oluşturur.; kolay kullanımı ile öne çıkan metapet sağlık ve güç damlası, köpeğinizin mamasına veya suyuna kolayca ekleyebileceğiniz bir multivitamindir. Her kilogram ağırlık için sadece 1 damla kullanarak, köpeğinizin günlük vitamin ihtiyacını karşılayabilirsiniz.; metapet, fda onaylı tesislerde, zararlı kimyasallardan arınmış bir şekilde üretilmiştir. Raf ömrü 2 yıl olan bu değerli takviye, köpeğinizin tüy, deri, eklem, kas ve tırnak sağlığını destekleyici, bağışıklık sistemini güçlendirici, dökülme önleyici ve koruyucu özellikleriyle dikkat çekmektedir. Köpeğinizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmesi için metapet sağlık ve güç damlası'na güvenebilirsiniz.; içeriğindeki e vitamini, argan yağı ve özel doğal bileşenler ile tüy döken köpeklere özel bir üründür.; tüylere doğal parlaklık ve canlılık kazandırır,; kolay tarama sağlar,; cildi besler ve derinlemesine temizler.; kullanım talimatı: Köpeklerinizin tüylerinin üzerine, gözlere temas ettirmeden eliniz ile baştan kuyruğa doğru, masaj yaparak sürünüz. Kağıt havlu veya bir bez ile silin. Dilediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.; ürün boyutu: 200 ml.; şubat 2026

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.