Amazon Toz Protein 300 Gr
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Tyson amazon proteın – calcıum kanatlı hayvanlar ıçin kalisiyum ve protein - 300 gr toz Kullanım faydaları: Uçan ve yarışan kuşlarda hız ve güç artırıcı olarak kullanılır. ; Kas ve eklemleri güçlendirir. ; Güçlü ve sağlıklı kemik ve iskelet yapısı oluşturur. ; Kuşların vücudundaki tüm eklem ve kemiklerin kireçlenmesini önler. ; Ayak ve kanat tutulmalarını engeller. ; Sağlık ve sağlam tüy, gaga ve tırnak yapısını oluşturur. ; Yumurta kabuğunun kalitesini artırır. ; Yavru ve genç kuşlarda hızlı büyüme ve gelişmeyi sağlar. ; Sindirim sistemini düzenler. ; Doku onarımını ve yapımını gerçekleştirir. ; Parlak ve ipeksi tüy oluşumunu sağlar. ; Vücut çalışmasında görev alan enzim ve hormonların yapımını sağlar. ; Vücudu hastalıklara karşı korur. ; Vücutta asit baz dengesinin sağlanması için gereklidir. ; Hücre içi ve dışı sıvıları dengeleyerek vücutta ödemi (su birikmesini) önler. ; Kasların büyümesi, gelişmesi ve yıpranan kasların yenilenmesinde görev alır yaraların iyileşmesinde görev alır. ; Kas kasılmalarını önler. ; dozaj ve kullanımı: 5 litre içme suyuna veya 1 kg yeme 1 dolu kaşık (15 gram) karıştırılır. ; Not: şişede kendi özel kaşığı vardır uygulama şekli: Su dolu kabın içerisine belirtilen dozajda katılır ve iyice karıştırılır. ; Yemin içine katmak isterseniz tahıllara vitamin ve minerallerin daha iyi yapışmasını sağlamak için yemi hafif nemlendirdikten sonra yemin üzerine dökerek karıştırılarak verilir. ; kullanım süresi: Sağlıklı kuşlara haftada en az 1 gün kullanılır. ; Yarış sezonu öncesi haftada 2 gün kullanılır. ; Yarış sezonu boyunca her yarış öncesi ve sonrası mutlaka 3 gün kullanılır. ; Tüy döneminde haftada en az 2 gün kullanılması tavsiye edilir. ; Yavru ve yumurta döneminde haftada en az 4 gün kullanılır. ; özel tavsiyeler: Hasta kuşlara antibiyotik tedavisi uyguluyorsanız, tedavi süresince amazon kullanılmaz. ; genel tavsiyeler: Kalsiyum suyun dibine bir miktar çökelti yapar. ; Iyice karıştırınız. ; uyarı: kullandıktan sonra kavanozun kapağını tam ve sıkı şekilde kapatıldığından emin olunuz kuru bir yerde nem ve güneş ışığından koruyarak 15-25 c derece de saklayınız.;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.