Kanatlılar Için Kızıştırıcı Set ( Yumurtlax 375 Gümüş Tablet + Performans Crop 100 Gr Toz )
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
SET İÇERİĞİ; -Yumurtlax Gümüş Tablet 375 Adet ( 1 adet ) -Performans Crop Toz 100 Gr ( 1 Adet ) PERFORMANS CROP TOZ; -Kas ve iskelet gelişimi sağlar. -Bağışıklık sistemini güçlendirir. -Kısırlık etkenlerini ortadan kaldırır. -Yavrularda gelişim sağlar. -Çiftleşmede kızışma sağlar. -Yüksek düzeyde mineral ve vitamin içerir. -Karaciğeri kuvvetlendirir. -Yumurta kalitesini artırır. % 58 Metiyonin içerir. Aminoasit % 10 Zeolit içerir. Zeolit su dibinde bir miktar çökelti yapar. B2, C ve D Vitamini içerir. KULLANIM ŞEKLİ -1 litre suya 1 gr toz katılır. İçinde Özel kaşığı vardır. Kaşığın tamamı 5 gr dır. -(5 Litre suya 1 kaşık karıştırılır)- -Pratik kullanım: 2 litre suya 1 çay kaşığı katılır. -Tedavi süresi: 3 gün süreyle kullanılır. -Not: 7 Gün arayla 3 gün verilir. Düzenli kullanımlarda etkin sonuç alınır. YUMURTLAX GÜMÜŞ TABLET; -Yumurta verimini ve kalitesini artırır. -Kas ve iskelet gelişimi sağlar. -Bağışıklık sistemini güçlendirir. -Kısırlık etkenlerini ortadan kaldırır. -Yavrularda gelişim sağlar. -Çiftleşmede kızışma sağlar. -Yüksek düzeyde kalsiyum, mineral ve vitamin içerir. -Karaciğeri kuvvetlendirir. KULLANIM ŞEKLİ -Güvercinlere günde 2 adet yutturulur. -Muhabbetkuşu,kanarya gibi kafes süs kuşlarında 3 adet ezilerek toz halinde, günlük mamalarına karıştırılır. -Tavuk, hindi gibi kanatlı kümes hayvanlarında 7 adet günlük içme sularına katılarak kullanılır. Tercihen hayvan başına günde 5 adet yutturulmak suretiyle kullanılabilir. -3 gün arayla 1 ay verilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.