Orion 24 /12-25A DC-DC Konvertör Ip20
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Victron Orion 24 / 12-25A Dc-Dc Konvertör Ip20

Müşteri  Stok Kodu :

ORI241225020

Orion-Tr Yalıtılmamış Yüksek Güçlü DC-DC Konvertörleri

Kumanda açık-kapalı konnektörü
Kumanda açık-kapalı özelliği, giriş kablolarında yüksek akım anahtarı gerekliliğini ortadan kaldırır. Kumanda açık-kapalı özelliği, düşük güçlü bir anahtar veya motor çalıştırma/durdurma anahtarı ile kontrol edilebilir (kılavuza başvurun).

Ayarlanabilir çıkışlı tüm modeller akü şarj cihazı olarak da kullanılabilir. Örneğin, normalde 24 V olan sistemdeki 12 Voltluk başlatıcıyı veya yardımcı aküyü şarj etmek için.

Ayarlanabilir çıkışa sahip tüm modeller çıkış akımını artırmak için paralel bağlanabilir En fazla beş adet birim paralel bağlanabilir. 

 

https://www.victronenergy.com.tr/upload/documents/Datasheet-Orion-DC-DC-converters-high-power,-non-isolated-EN.pdf

 

 

 

 



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.