N&D Prime Kuzu Etli ve Yaban Mersinli Tahılsız Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 7 kg
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
N&D PRIME Kuzu Etli ve Yaban Mersinli Tahılsız Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması Küçük ırk yetişkin köpekler için kuzulu ve yaban mersinli tahılsız köpek mamasıdır. Mama içeriği küçük ırk köpeklerin beslenme ihtiyaçlarına göre özenle seçilerek hazırlanmıştır. Küçük ırk köpeklerin rahatlıkla tüketebileceği mama, içeriğinde eklem ve kemikler için faydalı glukozamin ve kondrotin ayrıca tüy ve deri sağlığını arttırıcı omega 3 ve omega 6 yağ asitleriyle hazırlanmaktadır. Köpeklerin damak tadına, metabolizmasına ve doğasına uygun olarak düzenlenmiş ve geliştirilmiştir. Ürünün paketinde zip, yani kilitli paket sistemi bulunmamaktadır. YARARLARI Metabolizma Desteği Doğal içeriği sayesinde köpeklerin metabolizmasını destekler. Tüy ve Deri Sağlığını Korur İçeriğindeki Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri ile köpeğinizin tüy ve deri sağlığını korur, mevcut sorunların giderilmesine katkı sağlar. Eklem ve Kemiklere Yararlı İçerik Eklem ve kemik sağlığı için gerekli glukozamin ve kondrotin içeriklerine sahiptir. Bu sayede köpeğinizin eklem ve kemiklerinin gelişim ve sağlığını destekler. İÇİNDEKİLER BİLEŞİM Taze Kemiksiz Kuzu %26 Kurutulmuş Kuzu Eti %25 Patates Kurutulmuş Bütün Yumurta Taze Ringa Balığı Kurutulmuş Ringa Balığı Hayvansal Yağ Balık Yağı Bezelye Bitkisel Lif Havuç Kurutulmuş Yonca Unu Kurutulmuş İnulin Fruktooligosakkarid Mannanoligosaccharides Kızılcık Tozu %0.5 Kurutulmuş Elma Nar Tozu Tatlı Portakal Ispanak Tozu Psyllium %0.3 Siyah Frenk Üzümü Tozu Sodyum Klorür Maya Kuru Bira Zerdeçal Kökü %0.2 Glukozamin Kondroitin Sülfat

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.