N&D Prime Kuzu Etli ve Yaban Mersinli Tahılsız Orta Irk Yetişkin Köpek Maması 12 kg
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
N&d prıme kuzu etli ve yaban mersinli tahılsız orta ırk yetişkin köpek maması düşük glisemik indeksi ile ve diyabeti önlemeye yardımcı olur. Formüller mısır içermez ve gün boyunca modüler enerji yayılımına izin verir. Kılçıksız buğday, yulaflar, kuzu eti, yaban mersini içerir. Yavru orta ve büyük ırk köpekler için tam mamadır. Ürünün paketinde zip, yani kilitli paket sistemi bulunmamaktadır. Gdo ve gluten içermez. Orta büyük ırk köpeklerin tüketimine uygundur. Yavru köpeklerin beslenme programlarında tercih edilebilir. Taze ürünlerden üretilir. Yararları ve diyabeti önleyici doğal içerik düşük glisemik indeksine sahip içeriği sayesinde ve diyabeti önlemeye yardımcıdır. Gelişimi destekler yavru köpeklerin gelişimini destekleyici yoğun protein, mineral ve vitamin içeriğine sahiptir. Içindekiler bileşim taze kemiksiz kuzu eti %20 kurutulmuş kuzu eti %20 kılçıksız buğday %10 yulaflar %10 kurutulmuş tüm yumurtalar taze ringa balığı kurutulmuş ringa balığı eti hayvansal yağ balık yağı kurutulmuş pancar küspesi bezelye bitkisel lif kurutulmuş havuçlar kurutulmuş şifalı bitki unu nulin fructooligosakkarid mannan?oligosakkaritler yaban mersini tozu %0.5 kurutulmuş elma kurutulmuş nar kurutulmuş tatlı portakal ıspanak tozu pisilyum %0.3 frenk üzümü tozu sodyum klorür kurutulmuş bira mayası zerdeçal kökü %0.2 glukozamin kondroitin sülfat kadife çiçeği özü lutein kaynağı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.