Encok Plus True Wireless Bluetooth Kulaklık Siyah WM01P
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Baseus Encok WM01 Plus True Wireless Bluetooth Kulaklık
Baseus Encok WM01 Plus True Wireless Bluetooth Kulaklık dijital LED ekran ve daha fazla pil kapasitesi ile öne çıkıyor!
Benzersiz ses kalitesi sunan, diğer modellerin aksine kulaklıkların her biri doğrudan akıllı telefona bağlanan ve bu da bağlantıyı daha kararlı hale getirirken gecikme yaşanmasını önleyen  Baseus Encok WM01 Plus True Wireless
Bluetooth Kulaklık  aynı zamanda powerbank görevi görür.
Type-C kablo ile şarj edildiğinde 2 saat içinde dolar ve şarj kutusu ile 50 saat ve şarj kutusuz 5 saat pil ömrü sunar.
Bir telefon veya başka bir cihazla eşleştirmek için, kulaklıklarda bir Bluetooth 5.0 modülü ve enerji tasarrufu sağlayan bir ses yongası bulunur.   
Akıllı Çözümler
Sesi orijinal, doğal ve distorsiyonsuz hale getirecek yeni bir tasarıma sahip olan  Baseus Encok WM01 Plus True Wireless Bluetooth Kulaklık, tüm harici parazitleri engeller ve mükemmel ses yalıtımı oluşturur.
Mükemmel bas ve tiz performansına sahiptir.
Etkileyici bir ses efekti yaratan teknoloji sayesinde her zaman ve her yerde en yüksek seviyede saf sesin keyfini çıkarmanızı sağlar.
Baseus Encok WM01 Plus True Wireless Bluetooth Kulaklık High Fidelity kompozit diyafram akustik teknolojisine sahiptir ve SBC ve AAC ikili kod çözme protokolleri için ses kalitesi kaybını azaltırken yüksek çözünürlüklü müzik dinlemenizi sağlar.
Baseus Encok WM01 Plus True Wireless Bluetooth Kulaklık, en son Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde 10 m içinde akıllı telefonlardan, tabletlerden ve diğer Bluetooth özellikli müzik cihazlarından müzik akışı gerçekleştirebilirmenizi sağlar.
Bluetooth 5.0, yüksek performans, kararlılık ve güvenilir iletim sağlar ve ayrıca veri aktarımını geciktirmez.
En Yeni Teknoloji
En son teknoloji gürültü azaltma teknolojisi, nerede olursanız olun rahatsız edici arka plan gürültüsünü ortadan kaldırır.
İçeride veya dışarıda ortamlar arasında sorunsuz geçiş yaparken sesiniz net ve profesyonel gelir.
Dokunmatik kontroller şarkıları ileri / geri sarmanıza, ses seviyesini artırmanıza / azaltmanıza, sesli asistan etkinleştirmenize, sesi çalmanıza / duraklatmanıza, gücü açmanıza / kapatmanıza, çağrıları cevaplamanıza / bitirmenize vb.
olanak tanır.



Teknik Özellikler




Malzeme: ABS
Bluetooth Sürümü: 5.0
İletişim Mesafesi: 10m
Bluetooth Sürümü: 5.0
Bekleme Süresi: 300 saat
Müzik Dinleme Süresi: 5 saat (% 70 ses seviyesi)
Şarj Kutusu ile Müzik Dinleme Süresi: 50 saat
Pil Kapasitesi: 40mAh / 0.148Wh (kulaklık) ve 800mAh / 1.11 (şarj çantası)
Şarj Süresi: 2 saat
Frekans Yanıt Aralığı: 20Hz-20KHz
Şarj: Type-C

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.