Elite Haki Motorcu Montu
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Zevk ve stil arayan tutkulu motosikletçiler için tasarlanan BERING'in ELITE kısa ceketini keşfedin. Çok sayıda teknik ve estetik özelliğe sahip bu kısa ceket, koruma, konfor ve tasarımın mükemmel birleşimini bünyesinde barındırıyor.

Vücuda oturan kumaştan yapılmış, kişiye özel ve zarif bir uyum sağlayan bir erkek modelidir. Tercihlerinize ve hava koşullarına uyum sağlamak için çıkarılabilir bir kapüşonla donatılmıştır. ADS havalandırma sistemi, yolculuklarınız sırasında optimum nefes alabilirlik ve konfor sağlar.

Güvenliğinizi sağlamak için Bering Elite Haki kısa ceket, fermuarlı bilek ayarları, kollarda titremeyi önleyici sistem ve yansıtıcı öğelerle donatılmıştır. CE ALPHA EN1621-1 Seviye 1 sertifikalı dirsek ve omuz koruyucuları maksimum koruma sağlar. Arka koruyucu için bir CE arka cebi de sağlanmıştır (dahil değildir).

ELITE kısa ceket tasarımının temelinde konfor yatmaktadır. İki harici cep, iki dahili cep ve bir cüzdan cebi dahil olmak üzere çoklu cepleri, kişisel eşyalarınızı düzenlemenize ve kolayca erişmenize olanak tanır. Ayrıca kısa ceket, önden çift fermuar ve pantolona bağlanmak için bir halka ile donatılmış olup, güvenli ve rahat bir uyum sağlar.

Tasarım açısından BERING ELITE kısa ceket, modernliği ve zarif tarzıyla öne çıkıyor. Çıkarılabilir kapüşon ve yansıtıcı ayrıntılar bu kısa cekete kişilik katarak sizi yolda benzersiz bir motosikletçi yapar.

Stil ve işlevselliği birleştiren kısa bir ceket arayan tutkulu motosikletçiler için tasarlanan BERING ELITE kısa ceket, motosiklet tutkunuzu güvenli ve şık bir şekilde tam olarak deneyimlemek için ideal bir seçimdir.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.