Gang Motosiklet Montu - Siyah
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Zevk peşinde koşan tutkulu bisikletçiler için stil, konfor ve güvenliğin en üst düzeyde birleşimi olan BERING'in GANG motosiklet kısa ceketini keşfedin. Bu Body Fit kumaştan kısa erkek ceketi, zarif bir görünüm ve zorlu bisikletçilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış özellikler sunar.

GANG kısa ceket iki dış cep, iki iç cep, bir cüzdan cebi ve pantolona bağlantı için bir halka gibi pratik özelliklerle donatılmıştır. ADS havalandırma sistemi ile uzun motosiklet sürüşlerinde iyi havalandırma sağlar.

Güvenliğinizi sağlamak için kısa ceket, CE OMEGA EN1621-1 Seviye 1 omuz korumaları ve ayarlanabilir CE OMEGA EN1621-1 Seviye 1 dirsek korumalarıyla donatılmıştır. Gerekirse ek koruma sağlamak için bir CE arka cebi de mevcuttur.

Konfor, bisikletçiler için her şeyden önemlidir ve GANG kısa ceketi, fermuarlı bilek kapatmaları ve bel ayarıyla bu gereksinimi karşılayarak optimum uyum sağlar. Ayrıca yansıtıcı unsurlar gece sürüşlerinde veya kötü hava koşullarında görünürlüğü artırır.

BERING'in GANG kısa ceketinin tasarımı, zarif ve modern bir görünüm arayan bisikletçiler için tasarlanmıştır. Body Fit kesimi, düzgün bir görünüm ve çekici bir estetik için vücudu sarıyor.

Motosiklet tutkunu erkekler için tasarlanan bu kısa ceket, şehir sürüşlerinin yanı sıra dolambaçlı yollardaki maceralar için de mükemmeldir. Stil, konfor ve güvenliğin birleşimi sayesinde BERING'in GANG kısa ceketi tüm iki tekerlekli gezilerinizde size eşlik edecek.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.